Але, ви знаєте, як дурять в оголошеннях! Пишуть сіамські, а коти пухнасті! Там явно чи невська, чи балінезійська. Але ж коли кошенята зовсім маленькі, то як визначити? То вже на підлітках добре видно.
Одна дама пише: сіамські і тайські, на ваш вибір! І фото пухнастих і не пухнастих. Ну, що тайських називають сіамськими, то зрозуміло. Тим більше на олх тайську і не можна породу установити в налаштуваннях. Але ж тут явно не та ситуація. Я пішла в інші оголошення цього автора. Я ж усіх перевіряю

Так от, в неї є ще одне оголошення, і там вона продає конкретно балінезів, так і пише про це! То вже не ті, що у першому, вони пухнасті і трохи темніші мордахи. Але факт в тому, що вона чудово розуміється на породах. Тобто скоріш за все, балінезійська мама гульнула внепланово, вийшли одні пухнасті, інші ні, і власниця вирішила їх продавати як сіамських. Бо окрас же в цих порід однаковий, просто ті пухнасті. От такі нечесні люди.
Мене не лякає те, що не чистокровні, але ж знати береш ти ту чи іншу породу, я хочу. Мені у тайських подобається хутро