Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лена, я щось підзабула - у тебе коти обидва ходять на лоток чи один на унітаз?
А я щойно написала вам в чат про те, що хочу спробувати привчити котика. Знов думки співпали :)
У мене ось така штука є :)

Вкладення

• 3261069227_w640_h320_nabor-dlya-priucheniya.webp
    3261069227_w640_h320_nabor-dlya-priucheniya.webp
    20.9 КБ · Перегляди: 17
Комент: "В мене коти в такому віці тягали плюшевих великих звірів і ляльок, було декілька штук любимих в кожного. Ще в телефоні є гра піймати миш або ящірку, правда телефон для котів треба мати окремий, бо він потім їх назавжди. Заборони не помагають, проще навчити їх включати ютуб і мати спокій. Коти обучаємі, тільки їм треба показувати, як зливати за собою воду в туалеті, якщо двері не закривати, то скоро починають користуватись унітазом замість лотка."

Лена, я щось підзабула - у тебе коти обидва ходять на лоток чи один на унітаз?
Ні, обидва на лоток. Стоїть два лотка. Котятами унітазом цікавилися, Генрі навіть воду зливав ніччю пару разів:D але використовувати не стали

Але, ви знаєте, як дурять в оголошеннях! Пишуть сіамські, а коти пухнасті! Там явно чи невська, чи балінезійська. Але ж коли кошенята зовсім маленькі, то як визначити? То вже на підлітках добре видно.
Одна дама пише: сіамські і тайські, на ваш вибір! І фото пухнастих і не пухнастих. Ну, що тайських називають сіамськими, то зрозуміло. Тим більше на олх тайську і не можна породу установити в налаштуваннях. Але ж тут явно не та ситуація. Я пішла в інші оголошення цього автора. Я ж усіх перевіряю :угу: Так от, в неї є ще одне оголошення, і там вона продає конкретно балінезів, так і пише про це! То вже не ті, що у першому, вони пухнасті і трохи темніші мордахи. Але факт в тому, що вона чудово розуміється на породах. Тобто скоріш за все, балінезійська мама гульнула внепланово, вийшли одні пухнасті, інші ні, і власниця вирішила їх продавати як сіамських. Бо окрас же в цих порід однаковий, просто ті пухнасті. От такі нечесні люди.
Мене не лякає те, що не чистокровні, але ж знати береш ти ту чи іншу породу, я хочу. Мені у тайських подобається хутро :)

Останнє редагування:
Я придумала ім'я. Не езотеричне, але дуже підходяще. Таїсій. Чоловічої форми не існує, я сама вигадала. Тим краще :клас:
Ласкаве - Тасік, Тась :кіт:

Здається, я зараз їду у вагоні метро з Жаданом.

Дууууже схожий, тільки худіший, зачіска інша і борода довша. Я навіть відкрила фотки, щоб порівняти. Тут не дуже зрозуміло в такому ракурсі, по-іншому сфоткати не могла. А анфас - от прямо він!

Вкладення

• IMG_20241205_104419~2.webp
    IMG_20241205_104419~2.webp
    113.2 КБ · Перегляди: 14
Останнє редагування:
Дууууже схожий, тільки худіший, зачіска інша і борода довша. Я навіть відкрила фотки, щоб порівняти. Тут не дуже зрозуміло в такому ракурсі, по-іншому сфоткати не могла. А анфас - от прямо він!
Шось не схожий.

В мене дуже легко виробляється залежність до чогось цікавого :( Зараз залежність від пошуку котів. Вже вирішила, що просто зараз не братиму (з певних причин, і нема в Харкові тайських), а все одно кілька годин витрачаю на блукання в оголошеннях :незнаю:

Назад
Зверху Знизу