Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шопоманія - то коли купуєш. А якщо лише шукаєш - це якось інакше називаєтьсякотошопоманія.
Буває ж таке.Понад десять років вона передавала цій організації секрети про свого чоловіка-політика.
Сценарісти не у тюрмі. Це ознака того, що у грейбритані таке не дивно....😊Буває ж таке.
Вони ягбе говорять "Мій господар трошки не тойво".Коти Mayo та Ketchup.
Теж так подумала, але потім: "Ну та й дідько з ним, головне, щоб котиків годував!"Вони ягбе говорять "Мій господар трошки не тойво".
Тільки не кетчуком.Теж так подумала, але потім: "Ну та й дідько з ним, головне, щоб котиків годував!"![]()
А я так і не добралася ще, хоча збираюся з момента його виходуСкільки років фільму "Царство небесне", а я тільки добрався до нього.
Він взагалі не складний. Більше всього нагадує "Гладіатор". Дивлюсь, а виявляється режисер той самий.А я так і не добралася ще, хоча збираюся з момента його виходу(ну, у всіх свої терміни, що тут ще скажеш
)
Та зараз. От прям взяла я й побігла розлучатися зі своїм святим Козерогом! Не дочекається!Козероги ... можливі розлучення чи навіть судові розгляди.
Він у тебе і справді свята людинаТа зараз. От прям взяла я й побігла розлучатися зі своїм святим Козерогом! Не дочекається!![]()
ГенріВін у тебе і справді свята людинаЧоловік, який подивився на фото кошенят і сказав: "Ось цей якийсь сумний, вони його, мабуть, ображають! Треба його негайно рятувати!" - це дійсно щось неймовірне
(тільки забула, це був Гаррі чи Генрі)