Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А який твій варіант?
Я проголосувала за енейку. Хоча це теж не ідеально.
Втім я за будь-який варіант, якщо він буде безумовним лідером. Поки що розрив невеликий, а це затруднює ситуацію.

Доброго ранку! Будемо з добром :кава:

468299119_592128786663485_8680274373465340785_n.webp

:ги:

- Господиня, ти там не збрендила у своєму вічному потязі до інстафоток? Холодно! Пішли скоріше додому! :кіт:

OIG1.jpg

• Це смішно!
Реакції: E.N
Лено, а тобі дужче подобається назва енеїдка чи енейка? (Я бачила, що ти за інше голосувала :угу: Але буде якась з цих двох).

Лено, а тобі дужче подобається назва енеїдка чи енейка? (Я бачила, що ти за інше голосувала :угу: Але буде якась з цих двох).
Я переголосувала. Якщо тобі більш подобається енейка, то нехай вона й буде, мені це не принципово. Мабуть, Лена теж переголосує, та й спокій голові :)

Я голосувала за енейчик, бо віршик (чоловічий рід) Якщо обирати з ціх двох, то єнейка, бо ця "їдка" то якось як хтось щось їсть непотрібне "боброїдка"

Якщо обирати з ціх двох, то єнейка, бо ця "їдка" то якось як хтось щось їсть непотрібне "боброїдка"
А ти можеш за неї також проголосувати? Там можна кілька варіантів обирати. Хоча це поки що нічого не рішає, бо приблизно однакова кількість голосів, нема явного лідера.

Я переголосувала. Якщо тобі більш подобається енейка, то нехай вона й буде, мені це не принципово.
Дякую. Це не обов'язково, я б і на енеїдку погодилася, якби всі їх обрали. Але може допомогти :угу:
Ну, а як же журбинка?? Чудова же назва :)
І коломийка, щедрівка. Хоча то пісні :)

А ти можеш за неї також проголосувати? Там можна кілька варіантів обирати. Хоча це поки що нічого не рішає, бо приблизно однакова кількість голосів, нема явного лідера.
Проголосувала:)

А можете ще лайкнути мій комент під опитуванням? Щоб його побачили.

Назад
Зверху Знизу