Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
(Не змовляючись з тобою).Може котів?![]()
Якщо б на фото була людина, то це б було фото з серії "помста фотографа"Це допис про те, як люди не вміють фотографувати. Ну і якщо вже так вийшло, то хоч би не писали "красива"Це ж обійняти та плакати (в тому смислі, як Ф'ям використовує цей вираз).
Я от прямо зараз слухаю фентезі, де кіт-фамільярНазву кота Фамільяр. Скорочено Фам. Або Ярик![]()
То Ярик зразу назви, і все.Назву кота Фамільяр. Скорочено Фам. Або Ярик![]()
Ярик не несе того смислового навантаження. Ти що - не знаєш, що слова мають чарівний вплив?То Ярик зразу назви, і все.![]()
Або Міль, коли одяг псуватиме чи меблеву тканину.Назву кота Фамільяр. Скорочено Фам. Або Ярик![]()
Іра, буде ФамікНазву кота Фамільяр. Скорочено Фам. Або Ярик![]()
Або ,,Хтоценаробив,, і ,,Ніззя!" 😁Іра, буде Фамік![]()
Він буде вихований кітАбо ,,Хтоценаробив,,
До року и в рік - це шкода в квартирі.Він буде вихований кіт![]()
Він буде вихований кіт![]()
Нууу... одного знайомого до батареї в дитинстві прив'язували. Батьку вже треба було на смену, а мама ще не встигала повернутися до дому. Ось десь час сидів прив'язаний на короткому поводку. Поряд були горщик та водаДо року и в рік - це шкода в квартирі.
В мені стара моя прабабця у хаті ніколи не пускала кота у кімнату, у ,,залу,, Якщо кудись йшла ( в церкву 😊), а кошенята було ще не ,,виховане,, то.....прив"язувала його саморобною шлейкою до чавунной праски. Яку з місця не порушить. Я потім розпитувала її дорослих дітей - їх також у дитинстві прив,"язували у хаті - вони щось зам"ялися з відповідю 😁
Та да. 😊Нууу... одного знайомого до батареї в дитинстві прив'язували. Батьку вже треба було на смену, а мама ще не встигала повернутися до дому. Ось десь час сидів прив'язаний на короткому поводку. Поряд були горщик та вода![]()
А яку найбільшу шкоду наробила твоя триколірна?До року и в рік - це шкода в квартирі.
Подряпано одне крісло. Но як надо подряпано. Обої на углу . ( Куртка у шафі - то при бабахах, це я розумію).А яку найбільшу шкоду наробила твоя триколірна?Моя була доволі інтелігентна навіть в дитинстві, не сильно нанесла збитків
. Ну всього-навсього пальму укокошила, скинувши ту з підставки. Якісь подраті помпони на капцях або подряпані дивани до уваги не беру, це стандартний набір
![]()