Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ну, то ти вже загнула... 1300 грн. За метиса, якому рік.
Безумовно, я загнула, ну щоб вже напевне не "продешевити" :-)
Я теж дивилася нещодавно на ціни на тайських.. Зрозуміла, що ціни можуть бути від 1000 до навіть 22 тис. (за якогось красеня, теж дорослого, мабуть для розведення).
Розумію ще й те, що забаганки деяких власників не дуже корелюють з реальністью - ну просто "я хочу, щоб мені стільки заплатили". Це стосується, до речі, багатьох речей.

Іноді дивлюся, наприклад, ціни на оренду. Дві квартири: 1-кім, в гіршому району, обшарпана, а просять як за двокімнатну в ліпшому районі з ремонтом. Чому так? Ви що, не бачите, які ще здаються? :) Бачать. Але "хочу і все". І, як не дивно, домогаються свого.

Зрозуміла, що ціни можуть бути від 1000
Навіть від 100-300 :угу:
Розумію ще й те, що забаганки деяких власників не дуже корелюють з реальністью - ну просто "я хочу, щоб мені стільки заплатили".
Та "хочу" - то зрозуміло. Але ж справа в тому, що цей кіт не зовсім сіамський. Має ж бути рівномірний окрас. Начебто. І ніс-лапи-вуха-хвіст в одному кольорі.
Дві квартири: 1-кім, в гіршому району, обшарпана, а просять як за двокімнатну в ліпшому районі з ремонтом
Можливо, орієнтуються на знайомих, які здають за таку ціну. Це можуть бути якісь підводні камені. Може та двокімнатна - болванка. Звісно, поки самі не стикнуться з дійсністю, то не дуже розуміють. Я он теж здавала за одну ціну, а тут же довелося здати набагато дешевше :незнаю: Бо період такий настав. А теж планувала за ту саму ціну.

Зрозуміла, що ціни можуть бути від 1000 до навіть 22 тис.
Ось красунчики. Якщо це справжнє фото. Бо одне. Київ. Ще й договірна ціна. А влітку має бути ще дешевше.

Screenshot_20241126-195634.webp

Ви таке бачили?

Screenshot_20241126-200849.webp

• Я в шоці!
Реакції: E.N
:неа: Цікаво, навіщо чохли для язика? :rolleyes:
Не знаю, там не написано, а переходити у магазин і читати я не хочу принципово, бо мене дратують такі маніпуляції. Але я погуглила, то є якісь силіконові чохли, щоб не хропіти.

Цей магазин взявся мене тероризувати.

Вкладення

• Screenshot_20241126-212620.webp
    Screenshot_20241126-212620.webp
    66.9 КБ · Перегляди: 17
  • Я в шоці!
Реакції: E.N
Вам має сподобатися. 123 прибрати ))
123https://www.facebook.com/share/v/14RfBfb93j/

Історія розсмішила.

Дехто обідає в кафе. Чує, як поруч якась дама свариться з офіціантом:
- Яке неподобство! Я вже обідала у вас, їла "суп дня". Так ось, це не той суп! :мораль: "

468431808.jpg

Жодного разу не їла арахісову пасту :rolleyes: І пам'ять у мене, в цілому, добра. :зуби: (особливо злопам'ять). До Америки - :ніні: Європа більш подобається. Не фанфіки - фентезі! :) Чому не сказано: "обожнює котів"? :кіт:

Доброго ранку, нехай все буде добре:кава:

467675954_1164820198333795_7103946021707502378_n.jpg
Як вірно сказано :) От прям сьогодні про це думала. Сонце пробирається горизонтом крадькома.
До поворота на весну залишається менше місяця. :клас:

Назад
Зверху Знизу