Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Жодного разу не їла арахісову пастуІ пам'ять у мене, в цілому, добра.
(особливо злопам'ять). До Америки -
Європа більш подобається. Не фанфіки - фентезі!
Чому не сказано: "обожнює котів"?
![]()
Зайшла почитала цього yoo_pluton. Ну шо сказати: молодець
Дивишся на інших котиків?"Іноді коти ведуть себе як гопники у темному провулку".
![]()
Вчора у сусідки заклинило замок. Прийшлося допомагати - шукати викрутку, плоскогубці, тощо... Як на гріх в той самій час щось трапилося зі світлом в тамбуре, прийшлося відчинити двері у під'їзд. Котам спочатку біло цікаво, щось шукають, мечуться, когось лають, але потім щось загримало на сходах і коті побігли - спочатку в хату, потім у протилежні кутки хати, потім на зустріч один одному, побачивши, що зіткнення неминуче вони підстрибнули обоє на метр, сшиблися у повітрі та й впали на підлогу хутряной кулею. Я не знаю що подумала сусідка знизу. Звук був такий, з яким в голлівудівських фільмах кімось прошибають мур. У акваріумі риби осели на дно. Я впустила молоток ( добре що не на ногу), сусідка з замком присіла ближче до підлоги. А цім бігунам хоч би що, побігли далі разом, тільки хвости роздули"Іноді коти ведуть себе як гопники у темному провулку".
![]()
По моєму сходиться. Все 100% ні, але в загальному так.Зайшла почитала цього yoo_pluton. Ну шо сказати: молодецьУсі плюються, не впізнають себе у його описах, - тим не менш 300 тис.підписників. Стратегія у нього така: рандомно видавати характеристики про будь-кого, на хвилі обурень хайпувати
![]()
Завтра-післязавтра магнітні бурі. То он чого я сьогодні така!![]()
Досить звинувачувати себе у своїх невдачах. Вивчайте астрологію та звинувачуйте планети.
Це твоя фотка?
Ні, мені смішноФ'ям, а що тебе не (як це сказати українською - "не смутила"?) ця -їдка у назві жанру?
Та ота ж -їдка. Хоча я сама її перша і запропонувала. От множина енейки дуже подобається, а з одниною гірше ситуація.Ні, мені смішноА що тобі не так в цій назві?
![]()
А який твій варіант?Та ота ж -їдка. Хоча я сама її перша і запропонувала. От множина енейки дуже подобається, а з одниною гірше ситуація.
Тут треба відповідально поставитися, бо ця назва буде закріплена назавжди.