Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
"Іноді коти ведуть себе як гопники у темному провулку". :кіт:

іноді ведуть себе як гопники у провулку.webp

Зайшла почитала цього yoo_pluton. Ну шо сказати: молодець :ги: Усі плюються, не впізнають себе у його описах, - тим не менш 300 тис.підписників. Стратегія у нього така: рандомно видавати характеристики про будь-кого, на хвилі обурень хайпувати :)

Овни не злопам'ятні, навпаки, швидко відходливі. А ця фраза повинна бути в характеристиці Скорпів :)

Багато хто вважає себе краще усіх, незалежно від Знаку :)

"Іноді коти ведуть себе як гопники у темному провулку". :кіт:

іноді ведуть себе як гопники у провулку.webp
Вчора у сусідки заклинило замок. Прийшлося допомагати - шукати викрутку, плоскогубці, тощо... Як на гріх в той самій час щось трапилося зі світлом в тамбуре, прийшлося відчинити двері у під'їзд. Котам спочатку біло цікаво, щось шукають, мечуться, когось лають, але потім щось загримало на сходах і коті побігли - спочатку в хату, потім у протилежні кутки хати, потім на зустріч один одному, побачивши, що зіткнення неминуче вони підстрибнули обоє на метр, сшиблися у повітрі та й впали на підлогу хутряной кулею. Я не знаю що подумала сусідка знизу. Звук був такий, з яким в голлівудівських фільмах кімось прошибають мур. У акваріумі риби осели на дно. Я впустила молоток ( добре що не на ногу), сусідка з замком присіла ближче до підлоги. А цім бігунам хоч би що, побігли далі разом, тільки хвости роздули :D

Зайшла почитала цього yoo_pluton. Ну шо сказати: молодець :ги: Усі плюються, не впізнають себе у його описах, - тим не менш 300 тис.підписників. Стратегія у нього така: рандомно видавати характеристики про будь-кого, на хвилі обурень хайпувати :)
По моєму сходиться. Все 100% ні, але в загальному так.

Завтра-післязавтра магнітні бурі. То он чого я сьогодні така! :-)

До речі, зараз бачу: Ууууу! 1 грудня Новий місяць у поєднанні зі злою зіркою Антарес! :зуби:
Та заспокойтеся. :-) Тут хоча б від 7 головних планет Сонячної системи відмахатися, що вже до зірок. Це приблизно як повідомлення: "У Майямі на пляж завезли рожевий пісок замість білого".

Досить звинувачувати себе у своїх невдачах. Вивчайте астрологію та звинувачуйте планети.

Ф'ям, а що тебе не (як це сказати українською - "не смутила"?) ця -їдка у назві жанру?

Ні, мені смішно :) А що тобі не так в цій назві? :)
Та ота ж -їдка. Хоча я сама її перша і запропонувала. От множина енейки дуже подобається, а з одниною гірше ситуація.
Тут треба відповідально поставитися, бо ця назва буде закріплена назавжди.

Та ота ж -їдка. Хоча я сама її перша і запропонувала. От множина енейки дуже подобається, а з одниною гірше ситуація.
Тут треба відповідально поставитися, бо ця назва буде закріплена назавжди.
А який твій варіант?

Назад
Зверху Знизу