Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ДивинаЦікаво...
![]()
Це - магія!Дивина![]()
Завтра доведеться вже з тортиком.Каву вже завтра тепер. Якщо не забуду
група "Aстрологія-UA".
"Здрастуйте, учасники групи! Поясніть мені, будь ласка, з чого узявся взагалі стереотип, що представники знаку зодіаку Риби нібито сентиментальні, співчутливі, співпереживаючі, жертовні тощо. і т.п.?
Так уже склалося, що в мене в оточенні найбільше представників саме цього знаку. І я ні в кому з них не помітила навіть натяку на емпатію, співчуття, співпереживання. І складається таке враження, що це просто черстві бездушні сухарі, гірші за будь-яку Діву або Козерога. Що найголовніше - всі як один (добре чоловіча стать ще хоч якось зрозуміти можна, але тут, млин, жінки і щоб бути настільки холодними та байдужими, нікого їм не шкода).
У жодному разі не хочу образити тих, хто народився під цим знаком (ви-то точно не такі, це мені напевно "щастить" зустрічати таких), але накипіло і захотілося вам виговоритися про свої спостереження.
😀
Ненавиджу рекламу. Блокую скрізь, де можу.А вам таку рекламу підсовують?
Я скрізь не можу, тому і побачила ті чудові рукавиНенавиджу рекламу. Блокую скрізь, де можу.
Рукави на ногах - це щось новеньке у світі модиРукави на ногах — ногави?
Тепер залізла в астрологію. Зате знайшла ту інфу по нумерології, що колись кролик постив Айвенго, а я потім хотіла знайти, але не пам'ятала як воно називалося. Ролик інший, але це неважливо. Коротше, наступний рік для мене переломний. Буду виходити заміж
А яки зараз модні тенденції в свадебної моді? А то я давно заміж не ходилаКоротше, наступний рік для мене переломний. Буду виходити заміж![]()
О! Мені що - дарма ті рукави сподобалися? І надягнути ж таку красу нема привода. То значить треба таке придбати на весілля. Тільки ж мені ту сукню не треба. Як би тільки половину комплекту замовити?А яки зараз модні тенденції в свадебної моді? А то я давно заміж не ходила![]()
То все ж правильно. Ззовні бездушні, а насправді суцільна емпатія.група "Aстрологія-UA".
"Здрастуйте, учасники групи! Поясніть мені, будь ласка, з чого узявся взагалі стереотип, що представники знаку зодіаку Риби нібито сентиментальні, співчутливі, співпереживаючі, жертовні тощо. і т.п.?
Так уже склалося, що в мене в оточенні найбільше представників саме цього знаку. І я ні в кому з них не помітила навіть натяку на емпатію, співчуття, співпереживання. І складається таке враження, що це просто черстві бездушні сухарі, гірші за будь-яку Діву або Козерога. Що найголовніше - всі як один (добре чоловіча стать ще хоч якось зрозуміти можна, але тут, млин, жінки і щоб бути настільки холодними та байдужими, нікого їм не шкода).
У жодному разі не хочу образити тих, хто народився під цим знаком (ви-то точно не такі, це мені напевно "щастить" зустрічати таких), але накипіло і захотілося вам виговоритися про свої спостереження.
😀