Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ВдомаІра, ти де?
Добре. А чого мовчазна?
Це зі сторінки "Давай займемось текстом", письменниця Наталя Місюк часто постить своїх котичківЦе якийсь популярний канал про них?
Сьогоднішнє від нього:А в Степана як справи?
Нема що сказати )) А твою картинку не лайкнула, бо там змія, тому я її швидко перегорнулаДобре. А чого мовчазна?![]()
- Не ці двері! Відкрийте мені двері у літо!Вітер намагається відірвати балкон і виє. Гаррі виє під балконом, бо зачинено, а йому треба. Задовбавшися це слухати, відчиняю двери - Прошу!
Гаррі вилітає на балкон кричущою чайкою, отримує вітром по дупі та вухах, роздувається як риба-куля та вноситься назад у квартиру.
Меми закінчились, почав тирити сам у себе? )Дивуюся Сєржу Чижову. То він перепощував свої старі вірші з ВП у Мікро, а сьогодні вже з Мікро у Мікро. Замість того, щоб скласти щось нове, хоче заробити лайки на старих? Це ж дорослий чоловік... Як якась дівчинка, що потребує увагиТа був би вірш якийсь суперський, то б можна зрозуміти, а то ж звичайний.
Непогано.Сьогоднішнє від нього:
Та що ж таке! Це вона на першому поверсі?До моєї подруги знов намагалися вломитися в квартиру!
Так! Каже таке враження, що вираховують, коли нікого дома немає. Сьогодні у вікно побачила, що це була велика чорна баба. Вже готова ставити сигналізаціюТа що ж таке! Це вона на першому поверсі?
Але ж поганенько вираховують. Дві спроби - і обидві вона вдома 😐Каже таке враження, що вираховують, коли нікого дома немає.
Три. Три спроби. Приходять, коли вона сама. Але, саме її важко вирахувати, бо вона працює то з дому, то їздить до офіса, та ще і в різний часАле ж поганенько вираховують. Дві спроби - і обидві вона вдома 😐