Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Нам кави та добра :кава:

...залишу тут :D

465423901_528037603331419_214004727753153022_n.webp

Котам Наталі Місюк дісталася коробка трохи більше :-)

"Поштою приїхала дегустаційна коробка Смідинської капусти. Зараз розповім, що це за страва й чому щаслива і не тільки я.
Смідинська капуста — це така коронна страва, яку традиційно готують у селі Смідин на Волині. Вона офіційно вважається нашою гастрономічною спадщиною. Якщо у двох словах, то це ціла капуста, яка запікається в пічці (у справжній пічці) упродовж ночі. Потім змішується з іншими інгредієнтами.
Мені було дуже цікаво скушувати, тому я написала у Центр культури, дозвілля, спорту та туризму с. Смідин як тільки дізналася про існування цієї страви. Довелося почекати — й ось сьогодні я отримала коробку! Я нарізала і змішала продукти — і спробувала. Трясця, це смачно! :їжа:
На смак як посиденьки з рідними.
Як вечеряти в старовинній хаті, де стіни пахнуть глиною, а лавка застелена смугастим рядном.
Як відчути себе поруч із близькими.
Як затишні розмови про город та дітей.
Як щирість та справжність.
Дуже смачно. Дуже ароматно. Дуже затишно.

Від імені директорів з натхнення також дякую за чудову коробку. :кіт::кіт::-)

Міф та Мрія у коробці.webp

Вітер намагається відірвати балкон і виє. Гаррі виє під балконом, бо зачинено, а йому треба. Задовбавшися це слухати, відчиняю двери - Прошу!
Гаррі вилітає на балкон кричущою чайкою, отримує вітром по дупі та вухах, роздувається як риба-куля та вноситься назад у квартиру.
- Не ці двері! Відкрийте мені двері у літо! :мораль: :)

Дивуюся Сєржу Чижову. То він перепощував свої старі вірші з ВП у Мікро, а сьогодні вже з Мікро у Мікро. Замість того, щоб скласти щось нове, хоче заробити лайки на старих? Це ж дорослий чоловік... Як якась дівчинка, що потребує уваги :незнаю: Та був би вірш якийсь суперський, то б можна зрозуміти, а то ж звичайний.

Дивуюся Сєржу Чижову. То він перепощував свої старі вірші з ВП у Мікро, а сьогодні вже з Мікро у Мікро. Замість того, щоб скласти щось нове, хоче заробити лайки на старих? Це ж дорослий чоловік... Як якась дівчинка, що потребує уваги :незнаю: Та був би вірш якийсь суперський, то б можна зрозуміти, а то ж звичайний.
Меми закінчились, почав тирити сам у себе? )

Та що ж таке! Це вона на першому поверсі?
Так! Каже таке враження, що вираховують, коли нікого дома немає. Сьогодні у вікно побачила, що це була велика чорна баба. Вже готова ставити сигналізацію

Але ж поганенько вираховують. Дві спроби - і обидві вона вдома 😐
Три. Три спроби. Приходять, коли вона сама. Але, саме її важко вирахувати, бо вона працює то з дому, то їздить до офіса, та ще і в різний час

Назад
Зверху Знизу