Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оладі з корицьов і лекваром із слив

IMG_5839.jpeg
Вигляд так собі 😐

Може ви не в курсі, як і я була: зараз у Сінево можна безкоштовно здати аналізи. Лікар має дати направлення.
То я ходила до свого терапевта, щоб направлення до офтальмолога взяти, а вона мені запропонувала. І так все добре склалося: між двома кабінетами встигла ще й у Сінево, і черг взагалі ніде не було, просто підходила і одразу заходила до кабінету - це вперше таке зі мною 😌

Ф'ям, не можу зрозуміти де в групі Кофе брейк у пиріжковій поділася музика. Пам'ятаєш, там був якийсь пост, де ми багато спілкувалися про українську музику, постили кліпи, і Іванна запостила якусь музику, яка пронизала мене до самого серця. Я вже шукала раніше, але ось зараз передивилася всі дописи і коменти - немає :незнаю: Чи то може випадково хтось видалив той основний допис і коменти з ним? Ти ж там адмін, може ти в курсі ))

Ф'ям, не можу зрозуміти де в групі Кофе брейк у пиріжковій поділася музика. Пам'ятаєш, там був якийсь пост, де ми багато спілкувалися про українську музику, постили кліпи, і Іванна запостила якусь музику, яка пронизала мене до самого серця. Я вже шукала раніше, але ось зараз передивилася всі дописи і коменти - немає :незнаю: Чи то може випадково хтось видалив той основний допис і коменти з ним? Ти ж там адмін, може ти в курсі ))
Пішла згадувати, застрягла там на котах. Чучел і Кекел. :) :любов: Майже щоденні звіти, як це було цікаво :)
По Іванні: пишуть, що у неї немає постів в групі. Тож, мабуть, видалила.

Ось смішне ще було:

Лариса Гарматюк: А побалакаймо-но про контекстну рекламу.
Були у вас кумедні випадки з нею?
Позаминулої ночі, пишучи сатиричний віршик про нєбєнзю й бойових кротів, заґуґлювала синоніми до слова "кайло".
І от сьогодні фейсбучний ШІ радо пропонує мені широкий модельний ряд сапок сезону Весна-Осінь
🤣

Кроти в своїх кумедних лапках
Несли киянки, молотки.
У когось з них траплялись кирки,
У багатьох були клевці.
Мотику, дзюбак, сокирянку -
Несли, у кого шо було.
А щонайменше кротенятко
Тягнуло дідівське кайло.

Останнє редагування:
По Іванні: пишуть, що у неї немає постів в групі. Тож, мабуть, видалила.
Це я бачила, але у неї постів і не було, були лише коменти. Я не пам'ятаю чий був основний пост, і, здається, він був навіть не про музику.

У Терехова є призвісько?

Було, начебто Сивий граф, як Earl Grey
А що?
А! Точно. Здавалося, начебто було, але не змогла згадати. Дивлячись на його зовнішність, хочеться назвати його Хитрий Лис ))

Назад
Зверху Знизу