Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Іноді я думаю що для того, щоб бабці під під'їздом в спину шипіли :D

Мені завжди було смішно, коли іде пара, вона така вся на підборах та у якомусь корсеті, в поряд він - в кросах і спортивках :D

Свирид, чому у тебе ава з сокирою?
Та бо ж коли решето закінчується, тільки сокира виручає. І ще, знаєш, сокира – це такий універсальний інструмент: і до слова докладеш, і втім, хто там з дверима стукає – теж можна перевірити. Ну і, звісно, до образу лісоруба з інтелектуальним відтінком дуже пасує.

По Конторській у котрій годині плануєте прогулянку по відьомскій дорозі?
По Конторській? О, то там навіть час нечепурно крокує: то з ранку до ночі, то всю ніч до ранку. Мене можна зустріти там, коли зірки в настрій впадають, а місто – у сон. Точну годину не скажу – містика вона така, точні графіки не любить.

Влітку вже як сто років не бачила на дівчатках взуття на високих підборах. Танкетка ще бува, але ,,шпільки,, - не бачу..😔
Я бачу іноді.. Дуже їм співчуваю :) Усі жінки вільно крокують, без проблем наступаючи на будь-які нерівності асфальту, а ці бідолашки! :-)
Навіщо ото ноги собі псувати тими підборами.
Так, Ф'ям? Тут ми з тобою солідарні.
:угу:

IMG_5830.webp

Мені завжди було смішно, коли іде пара, вона така вся на підборах та у якомусь корсеті, в поряд він - в кросах і спортивках :D
Ось-ось. Я сама так ходила і кожен раз думала - ось же щасливі ці чоловіки! він собі в джинсах-кросівках, а я чому как *****ка в спідниці і на підборах?! Ці думки накопичувалися.. накопичувалися.. і нарешті я вирішила: все, буду теж так робити і буду щасливою :ги:

Навіщо нам, жінкам, радувати чийсь там погляд? Та ну їх усіх к монахам! Треба хвилюватися тільки за себе кохану :)

Вчора випадково знайшла серіал про відьм. ( чомусь згадала Дзеркалля).
Попереднього сезону не бачила і не чула про нього.
,,Це все Агата,,.

Цей серіал казковий, магія, новенький, ще не усі серіі вийшли. Як цукерка, щоб відволіктися.

,,Серіал продовжує історію Агати Харкнесс, персонажа, який вперше з'явився у ВандаВіжн.
Дякую, занотувала собі в записничку :) "Подивитися на Хеловін". На попередній Хеловін дивилася "Венсдей", - чудово для атмосфери :любов:

Я подивилася Sweetpea ( Дорогуша/Лапуля)Зовсім свіженький. Може вам також буде цікаво. "Ріаннон (Елла Пернелл) — інтровертка та тихоня, яка звикла бути непомітною та зручною для оточуючих. Якось у дівчини закінчується терпіння..."
Нажаль, продовження немає, один сезон 6 серій
Незвично для тебе :) Не детектив, не фантастика-фентезі, не триллер.. (теж записала подивитися).

А я з учора намагаюся подивитися фільм "Лофт". Мало того, що їх два: шведський 2008 та американський ремейк 2014 року - не знаю, який краще дивитися, тому дивлюся обидва :-), так ще й сбиваюся кожні 5 хвилин на те, щоб переключитися на корейську дорамку :)

Сюжет такий: ці п'ятеро винаймають квартиру під дахом/лофт. Для постільних утіх. Кожен приводить своїх коханок. І ось одну з них вбито. Хто вбив? Версію хто привів, той і вбив, не пропонувати, інакше б не розслідували 2 години :-)

Лофт.jpg

Довелося шукати, шо це таке. 🙄

Леквар – традиційне закарпатське сливове повидло дуже густе, оскільки цілий день (і часто ще потім ніч) його варять у мідних казанах чи тазах на відкритому вогні до темно-синього, майже чорного кольору. Це слово іноді використовується для позначення невідомої і дуже небезпечної місцевості, в якій час від часу всі зникають. Коли довго когось немає, кажуть "Впав у леквар". 😳 (треба ж таке, аналог Кролячої нори, Країни чудес, Задзеркалля)

Зі 100 кілограм слив наварюють 50 літрів густого леквару. Цукру не додають. Якщо леквар не вивалюється з перевернутої ложки – отже, вже готовий. (нічосе гущина).

Назад
Зверху Знизу