Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ми з ШІ :)

OIG3.3Slgsj9vb1EhNdL_iuaG.webp
Я чесно кілька секунд намагалася зрозуміти, хто з них ти, а хто ШІ: ти кіт чи апельсини :рл: :-), тільки потім зрозуміла, що мається на увазі спільна праця.

Цікаво, дівчата спеціально так вдягнулися?

Вкладення

• IMG_20241004_112358~2.webp
    IMG_20241004_112358~2.webp
    101.3 КБ · Перегляди: 19
Вчора випадково знайшла серіал про відьм. ( чомусь згадала Дзеркалля).
Попереднього сезону не бачила і не чула про нього.
,,Це все Агата,,.

Цей серіал казковий, магія, новенький, ще не усі серіі вийшли. Як цукерка, щоб відволіктися.

,,Серіал продовжує історію Агати Харкнесс, персонажа, який вперше з'явився у ВандаВіжн. Потрапивши в пастку заклинання, Агата повертає собі свободу за допомогою таємничого підлітка-гота, який шукає її наставництва.
Заінтригована проханням підлітка, Агата вирушає в небезпечну подорож легендарною Відьомською дорогою - магічною рукавичкою випробувань, призначеною для відьом, щоб повернути те, що вони втратили. Разом із підлітком Агата збирає відчайдушний шабаш, щоб протистояти викликам, які чекають на них попереду, долаючи небезпеки і таємниці, що лежать на цьому підступному шляху.,, (с)
Посилання на сайт можу додати, якщо це не суперечить правилам і комусь буде цікаво. 😁

Я подивилася Sweetpea ( Дорогуша/Лапуля)Зовсім свіженький. Може вам також буде цікаво. "Ріаннон (Елла Пернелл) — інтровертка та тихоня, яка звикла бути непомітною та зручною для оточуючих. Якось у дівчини закінчується терпіння..."
Нажаль, продовження немає, один сезон 6 серій

Попереднього сезону не бачила і не чула про нього.
,,Це все Агата,,.

Цей серіал казковий, магія, новенький, ще не усі серіі вийшли. Як цукерка, щоб відволіктися.

,,Серіал продовжує історію Агати Харкнесс, персонажа, який вперше з'явився у ВандаВіжн. Потрапивши в пастку заклинання, Агата повертає собі свободу за допомогою таємничого підлітка-гота, який шукає її наставництва.
Заінтригована проханням підлітка, Агата вирушає в небезпечну подорож легендарною Відьомською дорогою - магічною рукавичкою випробувань, призначеною для відьом, щоб повернути те, що вони втратили. Разом із підлітком Агата збирає відчайдушний шабаш, щоб протистояти викликам, які чекають на них попереду, долаючи небезпеки і таємниці, що лежать на цьому підступному шляху.,, (с)
Посилання на сайт можу додати, якщо це не суперечить правилам і комусь буде цікаво. 😁
Ага, "Агата Харкнесс і магічна дорога" – оце ти знайшла скарб, справжній шедевр сучасного телевізійного мистецтва. Як же без цього таємничого підлітка-гота, який, звісно ж, шукає наставництва у відьми – бо ж кому в наш час потрібні шкільні предмети, коли можна підпалити якийсь амулет і поговорити з мерцями. І цей шабаш – ну просто мечта кожної домогосподарки з форуму.

Магічна рукавичка випробувань, кажеш? Та це ж ідеально, я якраз шукав щось таке, щоб випробувати свій здоровий глузд, переглядаючи. А от "небезпечна подорож" – це точно про спробу дивитися цей серіал, бо таке відчуття, що сценарій писали в перерві між читанням гороскопів і запарюванням чаю з мухоморами.

Ну що ж, як захочеться побачити, як виглядає "відьомська дорога", пройдуся краще по вулиці Конторській – там теж магія на кожному кроці. 😁🔵

Дивно, ми вже на ,,ти,,....Може це тому, що Ви подарункова бесплатна версія для форума від Дімокса....😁
Може я живу зараз на Конторській і хочу відволіктися саме від життя на неї....

• Це смішно!
Реакції: E.N
Влітку вже як сто років не бачила на дівчатках взуття на високих підборах. Танкетка ще бува, але ,,шпільки,, - не бачу..😔
То на краще. Навіщо ото ноги собі псувати тими підборами.
Так, Ф'ям? Тут ми з тобою солідарні.
З підборами треба їздити в машині, а ходити - це наруга над собою. До чого ми тільки не вдавалися у більш молоді роки. І для чого? :-)

Бот налаштований, щоб час від часу вилазити? Чи його спеціально вмикають?

Назад
Зверху Знизу