Статус: Офлайн
Повідом.: 35521
Повідом.: 35521

Боже яке воно красиве

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Боже яке воно красиве
Ніби троянда, тільки хижаБоже яке воно красиве![]()
Круто!
А воно все разомА бойовик як потрапив у список?![]()
Я спала, нічого не чула. ЗадовбалиНе дарма мені їхати не було дороги (і погано почувалася, і замість збиратися довелося раптово працювати, то сумку збирала вночі, і електричка до Харкова не їхала, далі треба було маршруткою), ну і прилетіло недалечко від мене.
Я кинула. Досконале не дивилася. Навіть цікаво як у жінки склалося за підсумком.Ф'ям, ти на відео і оком не кинула?
Ні, вибачФ'ям, ти на відео і оком не кинула?
Класний задумЯ спала, нічого не чула. Задовбали
Ранку нам з добром
![]()
Ну, тобто ти розумієш, що після такого її вчинка, коли вона все кидає і їде до чоловіка в полон, усі дивляться ролик і чекають на їх зустріч... А він відморожується. Просто цікаво виключно з точки зору взаємин. Я думала обговорити з Ф'ям цю тему, порозмірковувати, але в неї дракониЯ кинула. Досконале не дивилася. Навіть цікаво як у жінки склалося за підсумком.
Не бачила це питання. Але його відповідь мене не дивує. Дивно що така рішуча жінка була поряд з такимДмитро таки не витримує і питає чи він хоче повернутися назад в ****у, а він каже, що хоче?
Був її запис, де вона відповідала на питання читачів, то сказала, що він у полоні, вони не бачилися. Я так думаю, що він не захотів. А вона зараз співпрацює з нашими, допомагає з обміном, ролики теж записує. Я один трохи глянула, але не дуже цікаво.
Шкода, що ти мало бачила, то не дуже в темі. На мою думку, ситуація наступна: він не був впевнений, що вона на нього чекає, тож намагався не думати. Жив лише думкою про повернення додому, про батьків. Полон ламає (цитата зі слов руцького полоненого). Це при тому, що вони там нормально себе почувають порівняно з нашими, але кожен день одне і те саме і невідомо коли повернуться - це діє на психіку. А в цього ще й характер такий, не дуже стійкий. Отже він жив думками про повернення. А тут заявляється "кохана" з натяком, що повертатися не треба. Тобто вона цим вчинком перекреслює всі його прагнення. Може він взагалі подумав, що це означає, що він сидітиме тут у в'язниці. А якщо ні, то вихід тільки воювати на нашому боці. Зрозуміло, що він такого не хотів. Ото його в ступор і загнало. "Нафіга ти приїхала, Іра"?Не бачила це питання. Але його відповідь мене не дивує. Дивно що така рішуча жінка була поряд з таким
Ну, їй то повертатися після доносу точно не можна. Я так думаю, що це для неї було остання крапля в прийнятті рішення що до від'їзду. Його може і зламало, але на його батьківщині його доламають остаточно. Тім чи іншим способом. Але це його вибірШкода, що ти мало бачила, то не дуже в темі. На мою думку, ситуація наступна: він не був впевнений, що вона на нього чекає, тож намагався не думати. Жив лише думкою про повернення додому, про батьків. Полон ламає (цитата зі слов руцького полоненого). Це при тому, що вони там нормально себе почувають порівняно з нашими, але кожен день одне і те саме і невідомо коли повернуться - це діє на психіку. А в цього ще й характер такий, не дуже стійкий. Отже він жив думками про повернення. А тут заявляється "кохана" з натяком, що повертатися не треба. Тобто вона цим вчинком перекреслює всі його прагнення. Може він взагалі подумав, що це означає, що він сидітиме тут у в'язниці. А якщо ні, то вихід тільки воювати на нашому боці. Зрозуміло, що він такого не хотів. Ото його в ступор і загнало. "Нафіга ти приїхала, Іра"?
Те відео було 11 місяців тому назад. Обіцяли, що можливо буде продовження, але я його не знайшла. З чого роблю висновок, що він не передумав. Але чи його обміняли чи сидить - хз.
Та назад відправлять воювати. Вона і Дмитро йому про це сказали, він не знав. Власне, вибір у нього невеликий.Ну, їй то повертатися після доносу точно не можна. Я так думаю, що це для неї було остання крапля в прийнятті рішення що до від'їзду. Його може і зламало, але на його батьківщині його доламають остаточно. Тім чи іншим способом. Але це його вибір