Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ф'ям, ти не бачила ролик Апостола Дмитра про росіянку, яку приїхала в Україну до чоловіка, який сидить у полоні? Питаю тебе, бо тобі може бути цікаво. Виключно з точки зору психології.

🌒

повня 18 09.jpg
За шо мені це?

Ф'ям, ти не бачила ролик Апостола Дмитра
Ні, я ж не дивлюся ці ролики. Мені часу шкода :) Я дивлюся серіали - в жанрі комедія, мелодрама, бойовик :любов: Ото хіба що кілька хвилин дивлюся ті, що ти викладаєш. Ну, треба ж позирнути, ти ж старалася :)

пройшла тест Люшера, і показники мені не сподобалися..:)
пишуть: емоційна/фізична виснаженість..

Ні, я ж не дивлюся ці ролики. Мені часу шкода :) Я дивлюся серіали - в жанрі комедія, мелодрама, бойовик :любов: Ото хіба що кілька хвилин дивлюся ті, що ти викладаєш. Ну, треба ж позирнути, ти ж старалася :)
Ну тоді для тебе коротко :)
Співмешканка, з якою полонений жив десь рік (я точно не слідкувала за датами) почала добиватися на рашці, щоб його обміняли, бо наші хочуть міняти, а ****а ні. Добивалася кілька місяців безрезультатно, зробила відео, знайшла інших таких як вона, ті теж почали робити звернення. Тобто розвернула активну діяльність.
Знайшла українську програму "Хочу жити", зв'язалася. Потім порадила подрузі теж цю програму, бо і в тієї чоловік зник, а та її здала в ФСБ. Ну там її кілька годин допитували і відпустили. Вона вирішила приїхати в Україну на побачення, там ще у нас якась програма є - одна для матерів, інша - для дружин. Порадилася з військовими адвокатами, а ті сказали, що якщо їхати, то в один кінець. Вона попрохала політичного притулку в Україні. З координатором програми розробили план втечі, вона нікому нічого не сказала, взяла дітей, і поїхала в Турцію, в звідти в Україну. Залишила на рашці хорошу роботу, хорошу квартиру в престижному районі, машину і приїхала з однією валізою.
Є окреме її інтерв'ю з Золкіним, а наступного дня організували їй зустріч з чоловіком.
Можеш трохи подивитися десь із 42-ї хвилини. Йому нічого про неї не сказали, перед тим дали зв'язатися з матір'ю по телефону.

Останнє редагування:
В мене не краще - нервове виснаження. Здивуюся, якщо у когось буде інше :(
Той тест, пригадую, показував мені виснаження ще до війни, то зараз страшно і проходити :-)

Може й так, але я ж відчуваю, що не все зі мною добре, як не крути:кава:
Та я не про те, що тест - фігня, а що реально там зараз щось страшне покаже. Хоча воно періодами.

Гоню. Для дзена вирощюю агаву з зернятка. Проросла та вже має два листика, 0,5 см :) Спостерігаю :квіточка:
Але воно просочується...
покажи, що то таке взагалі то? (круто пророщувати щось, я колись так чабречь спроглядала)

Та я не про те, що тест - фігня, а що реально там зараз щось страшне покаже. Хоча воно періодами.
а я полізла його проходити тому що, пила "каву" з подругою в неділю, ну і вона розповіла про нього..типо -круто..
а виявилося -не круто для мене, тепер сиджу гадаю..чому я не сокіл..:D

Доросла може бути така

FB_IMG_1709560539248.webp
:)

Назад
Зверху Знизу