Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
За шо мені це?
О, нагадав! Я ж на Сатурн не подивилася. А вже майже сплю. Ну, піду подивлюся. Але там хмарно було.За шо мені це?
Ні, я ж не дивлюся ці ролики. Мені часу шкодаФ'ям, ти не бачила ролик Апостола Дмитра
А бойовик як потрапив у список?Я дивлюся серіали - в жанрі комедія, мелодрама, бойовик
В мене не краще - нервове виснаження. Здивуюся, якщо у когось буде іншепройшла тест Люшера, і показники мені не сподобалися..
пишуть: емоційна/фізична виснаженість..
вважаю, що тре якось гнати палкою це віснаження! ато дивись що виробляє..В мене не краще - нервове виснаження. Здивуюся, якщо у когось буде інше![]()
Ну тоді для тебе короткоНі, я ж не дивлюся ці ролики. Мені часу шкодаЯ дивлюся серіали - в жанрі комедія, мелодрама, бойовик
Ото хіба що кілька хвилин дивлюся ті, що ти викладаєш. Ну, треба ж позирнути, ти ж старалася
![]()
Той тест, пригадую, показував мені виснаження ще до війни, то зараз страшно і проходитиВ мене не краще - нервове виснаження. Здивуюся, якщо у когось буде інше![]()
Гоню. Для дзена вирощюю агаву з зернятка. Проросла та вже має два листика, 0,5 смвважаю, що тре якось гнати палкою це віснаження! ато дивись що виробляє..
![]()
Може й так, але я ж відчуваю, що не все зі мною добре, як не крутиТой тест, пригадую, показував мені виснаження ще до війни, то зараз страшно і проходити![]()
Та я не про те, що тест - фігня, а що реально там зараз щось страшне покаже. Хоча воно періодами.Може й так, але я ж відчуваю, що не все зі мною добре, як не крути![]()
Ну що робити...ТримаємосяТа я не про те, що тест - фігня, а що реально там зараз щось страшне покаже. Хоча воно періодами.
покажи, що то таке взагалі то? (круто пророщувати щось, я колись так чабречь спроглядала)Гоню. Для дзена вирощюю агаву з зернятка. Проросла та вже має два листика, 0,5 смСпостерігаю
Але воно просочується...
а я полізла його проходити тому що, пила "каву" з подругою в неділю, ну і вона розповіла про нього..типо -круто..Та я не про те, що тест - фігня, а що реально там зараз щось страшне покаже. Хоча воно періодами.