Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я винайшла смачну страву. Ну, мабуть, її і до мене готували, але я її зробила з натхнення
А я подумую зробити рататуй і все ніяк :) Це треба в духовці, тобто коли вже буде прохолодно. Бачила нещодавно там, де готові страви продаються - красиво виглядає, яскраво так :)

0b2ab789c6860be6ea09fe833c4d9a84.webp

Судячи з мого господарського припадка - майже зовсім одужала :D
А з кавою нас прокатила! :мораль: :)
Доведеться самій щось зобразити... :)

Єнот-кавоман, а для друга-кота приготував сосиски :їжа:

OIG1.webp

• Лав
Реакції: E.N
А я колись прочитала про "порох" в сенсі "сміття".

Це було якесь оповідання з давніх часів про невістку та свекруху. Щось таке: невістка вирішила їм усім щось довести і припинила прибиратися. І ось вже "пороху на кухні по кісточки", а вона все не мете :-)
Яка підступна! :D
Добре, будемо вважати, що "порох" це дрібний сипучий бруд :миюпідлогу:

А я колись прочитала про "порох" в сенсі "сміття".

Це було якесь оповідання з давніх часів про невістку та свекруху. Щось таке: невістка вирішила їм усім щось довести і припинила прибиратися. І ось вже "пороху на кухні по кісточки", а вона все не мете :-)
Пилюки по кісточки :) Хоча, звісно, там мало бути і щось інше, якщо кухня.

Місяць, який буває раз на 15 років, можна буде побачити у Харкові 😱

Це буде так званий «Осетровий Місяць» – поєднання супермісяця і «Блакитного Місяця.

Його можна буде побачити у ніч із 19 на 20 серпня. Він буде найбільшим та найяскравішим вспродовж 2024 року.

Місяць зараз дійсно великий та яскравий. Готується:)

Місяць зараз дійсно великий та яскравий. Готується:)
Я теж щойно прочитала про місяць та подумала, що треба вийти подивитися. Поки що не налаштувалася погуляти вночі, чомусь весь час увечері сонна, може через зміну погоди на спеку.

Я теж щойно прочитала про місяць та подумала, що треба вийти подивитися. Поки що не налаштувалася погуляти вночі, чомусь весь час увечері сонна, може через зміну погоди на спеку.
Я гуляла як раз, коли він показався тільки. А зараз у вікно лізе :D

Так, місяць яскравий. Щодо великий - не сказала б, принаймні був і більший супермісяць (може завтра ще буде). Повітря чудове!

Я гуляла як раз, коли він показався тільки. А зараз у вікно лізе :D
І я гуляла тоді, коли він тільки проявився на небі :угу: А потім стрімко жовтів..

майже 18.08.24.webp

Пішла подивилася з західного боку.. Дійсно, лізе у вікно :ги:

чомусь весь час увечері сонна, може через зміну погоди на спеку.
Ми сьогодні на одной хвилі, у мене теж таке.

Останнє редагування:
Попик за гороскопом Лев. Я так і думала. 100-відсотковий Лев! :угу:

Підключила сьогодні додаткову послугу - безліміт на ютубі, і цілий день майже нема інету. Хз від чого це залежить, чи спека впливає :незнаю: Хоча він поганенький став оце вже другий рік. То з'являється, то зникає :хмммм: А я ж планувала фільми дивитися. Сподіваюся, що це тимчасово.

Назад
Зверху Знизу