Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доповідаю: місяць є, великий, не блакитний (тобто жовтий відтінок). Може опівночі щось зміниться :)

На вуліці хтось марширує сильно й голосно считае німецкою - eins-zwei, eins-zwei! :D
Боже всемогутній - увімкнули німецький марш :рл: :D Мір здвинувся :D

На вуліці хтось марширує сильно й голосно считае німецкою - eins-zwei, eins-zwei! :D
Боже всемогутній - увімкнули німецький марш :рл: :D Мір здвинувся :D
З задоволенням послухаю ще раз :)

Доброго ранку! Прокидаємося для добра :кава:

456133216_1034330258255034_4766795144794085420_n.webp

:D

(не мое. з інета)

Сір, я все-таки почала дивитися Віталія Дрібницю. Як історик він цікавий, хоча його манера спілкуватися зверхньо мене так само дратує. Ну, трохи менше, бо тоді я почала з відео, де він так зверхньо розмовляв з перших секунд, а тепер подивилася ті, де опоненти верзуть дурниці, і тоді він так розмовляє. Хоча все все одно така манера мені не подобається, але я думаю, що це профдеформація, він би так розмовляв і з українцями. Впевнена, що він так і зі своїми студентами спілкувався.

Що за фігня - у дворі інет є, в хаті - нема 🤬

Морозива нема, і увечері я хочу лежати на ліжку, а не сидіти на стільці. Втім, я і вдень хочу лежати :-)
А як взагалі вечером з комарами? Якщо організувати собі якийсь затишний куточок, щоб можна було лежати надворі, - загризуть? :)

:пиво:
Я зараз розмірковую, яке я більше хочу: просто пломбир чи пломбир з цитрусовим прошарком.
Останнє нагадує мені кафе, в яке любила ходити в студентстві, воно було неподалік. Морозиво з лимонним сиропом, ніде більше в місті такого не було :їжа:

:пиво:
Я зараз розмірковую, яке я більше хочу: просто пломбир чи пломбир з цитрусовим прошарком.
Останнє нагадує мені кафе, в яке любила ходити в студентстві, воно було неподалік. Морозиво з лимонним сиропом, ніде більше в місті такого не було :їжа:
Я потерла шоколад на морозиво та полила коньяком. Смачно :D

Назад
Зверху Знизу