Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
То німці на Курськ йдутьНа вуліці хтось марширує сильно й голосно считае німецкою - eins-zwei, eins-zwei!
Боже всемогутній - увімкнули німецький марш![]()
Мір здвинувся
![]()
З задоволенням послухаю ще разНа вуліці хтось марширує сильно й голосно считае німецкою - eins-zwei, eins-zwei!
Боже всемогутній - увімкнули німецький марш![]()
Мір здвинувся
![]()
З задоволенням послухаю ще раз
Це Бен Афлек?Прокидаємося для добра
Не знаю. А що, таке для нього типове?Це Бен Афлек?
Ти про мобільний? Таке буваєЩо за фігня - у дворі інет є, в хаті - нема 🤬
Він хоче, щоб ти дихала свіжим повітрям!Що за фігня - у дворі інет є, в хаті - нема 🤬
Та я розумію, що буває. Але раніше в мене був і в хаті, а тепер нема. Майже.Ти про мобільний? Таке буває
+35, де там те повітря?Він хоче, щоб ти дихала свіжим повітрям!![]()
Ох нічосі. Ну, ввечері буде.+35, де там те повітря?
Морозива нема, і увечері я хочу лежати на ліжку, а не сидіти на стільці. Втім, я і вдень хочу лежатиОх нічосі. Ну, ввечері буде.
Морозиво є?![]()
А як взагалі вечером з комарами? Якщо організувати собі якийсь затишний куточок, щоб можна було лежати надворі, - загризуть?Морозива нема, і увечері я хочу лежати на ліжку, а не сидіти на стільці. Втім, я і вдень хочу лежати![]()
У мене єОх нічосі. Ну, ввечері буде.![]()
Морозиво є?![]()
У мене є![]()
Я потерла шоколад на морозиво та полила коньяком. Смачно
Я зараз розмірковую, яке я більше хочу: просто пломбир чи пломбир з цитрусовим прошарком.
Останнє нагадує мені кафе, в яке любила ходити в студентстві, воно було неподалік. Морозиво з лимонним сиропом, ніде більше в місті такого не було![]()