Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це якась неймовірно розумна дитина :) В цій темі були вже відео з нею.. Росте... :) В 3-4 рочки крутезний психолог :-) )

- Коли я плачу, мені кажуть "це негарно". Це емоції! це не є гарно чи негарно. Ось штани на голову надіти - це негарно! :-)
(с) Еліна Пилипюк.

Ааа! Допоможіть!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Попик відповідає на питання чату. Така гарна розмова вийшла, коли він не тролить *****ів. Нє, прикольний чоловік. Молодець. Але на нього вже молитися починають. Такі питання задають, наче він їх гуру.
У мене два фаворита - він і Єнот.

Доброго ранку! Добра та любові :кава:

454631075_802247815395392_2754480620615354374_n.webp

Не знаю чи варто пропонувати вам дивитися це відео, воно неоднозначне, але я б подивилася :-)
Режисери рвуть на собі волосся :-)

-А родители супруга, Виталика то есть, они киевляне, живут сейчас в городе Белая Церкоіь. Они очень хорошие люди. Просто, ну…
-Ваш муж Виталик не историк, случайно?
-Нет.
-Из Белой Церкви. Он не спрашивает Вас каждое утро: "Какую книжку по истории ты прочитала?"
-Нет.
-"Нет" — фух.
-Он хотел… хотел… хотел быть историком.
-"Хотел быть историком" — не каждому Виталику дано быть историком, понял.
:браво::підстолом:

Останнє редагування:
Ням ням

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

То якийсь міні пилосос.
У кота просто нема шансів за ним встигнути усе хоча б спробувати! :-)

Здивована, що хом'як їсть і копчену кільку, і креветку.. о_О (сподіваюся, господарі досвідчені хом'якотримачі і він виживе після цього обідного набору)

У кота просто нема шансів за ним встигнути усе хоча б спробувати! :-)

Здивована, що хом'як їсть і копчену кільку, і креветку.. о_О (сподіваюся, господарі досвідчені хом'якотримачі і він виживе після цього обідного набору)
Він не їсть. Він пхає усе це в мешки за щоками, а потім віднесе на склад де й складе у купку :D Перша задача захапать все, а потім буде сортувати:D

"Дівчина-піратка їсть морозиво в шоколаді. Поруч їжак п'є молоко з блюдця".

ШІ, ти переплутав. Нафіга біля їжака шоколад? :ги:

Подивіться на її капелюх. :-) Ото любителька морозива! :їжа:

OIG2.webp

Побачила картинку, стала згадувати :) Які ж книжки мені запам'яталися, що я читала у відпустках на пляжі? :)
"Три товариша" Ремарка. Книжка сумна і контрастувала з літом і сонцем. А ось "Ніч ніжна" Фіцджеральда навпаки, виявилася дуже в тему: там про французьку Рів'єру. 🏖️ А ти якісь згадаєш? :)

10-BOOKS-TRAVEL-533x800.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу