Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А ти якісь згадаєш? :)

10-BOOKS-TRAVEL-533x800.webp
Сто років самотності - Габріель Гарсіа Маркес.
Листи незнайомці - Андре Моруа

А що, це тест якісь?:D
А ще
Шантарам - Грегорі Девид Робертс
Темна Вежа - Кинг

Сто років самотності - Габріель Гарсіа Маркес.
Читала :угу: Але, дякувати Богу, не у відпустці :-) Воно таке.. :рл:.. коротше, якщо комусь треба зіпсувати собі відпустку, дуже підходяще :-)
Особливе враження справив п'ятирічний дощ.

А ще сюжет: "Протягом роману всім його героям призначено долею страждати від самотності, яка є вродженим пороком сім'ї Буендіа" нагадує прикол, нещодавно десь бачила..
Щось типу "Усі жінки нашого роду мали вінок безшлюбності і страждали від безпліддя, починаючи з пра-пра-пра-пра-бабусі" :-) (як же тоді народилася та, хто це написала? :-))

Останнє редагування:
Читала :угу: Але, дякувати Богу, не у відпустці :-) Воно таке.. :рл:.. коротше, якщо комусь треба зіпусувати собі відпустку, дуже підходяще :-)
Особливе враження справив п'ятирічний дощ.

А ще сюжет: "Протягом роману всім його героям призначено долею страждати від самотності, яка є вродженим пороком сім'ї Буендіа" нагадує прикол, нещодавно десь бачила..
Щось типу "Усі жінки нашого роду мали вінок безшлюбності і страждали від безпліддя, починаючи з пра-пра-пра-пра-бабусі" :-) (як же тоді народилася та, хто це написала? :-))
Та ні, книга добре зайшла, читали по черзі, іноді вголос, під віно :D

Лено, ти вже одужала?

Я винайшла смачну страву. Ну, мабуть, її і до мене готували, але я її зробила з натхнення :-)
Смажені кабачки, смажений фарш, смажені помідори. Все це змішується, додати часник, кріп, посолити і поперчити. Смачно :клас:
Схоже на звичайне рагу, але це смачніше.
Можна їсти з картоплею окремо, але я готову картоплю шматочками трохи протушкувала в юшці, яка утворилася в цій суміші, в тоді все разом змішала. Можна тушкувати і все разом, але тоді без помідорів, часнику і кропу, їх додавати наприкінці.

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
Я винайшла смачну страву. Ну, мабуть, її і до мене готували, але я її зробила щ натхнення :-)
Смажені кабачки, смажений фарш, смажені помідори. Все це змішується, додати часник, кріп, посолити і поперчити. Смачно :клас:
Схоже на звичайне рагу, але це смачніше.
О, мені подобається! :їжа:

Доречи, як правильно - пилосос, пилосмок, порохотяг?
З цього питання ще не дійшли консенсусу :-)

я пилосóсила а може
пилосмоктáла йой не так
порохотяжила в кімнаті
чи навіть порохотяглá
© колюх

З цього питання ще не дійшли консенсусу :-)

я пилосóсила а може
пилосмоктáла йой не так
порохотяжила в кімнаті
чи навіть порохотяглá
© колюх
Я про порох у сенсі - пил, вперше почула на ЗУ від родички, коли ми з нею в хати вирішили прибрати на Троїцу. Вона сказала що треба порох на поліцях прибрати. А я стою очими блимаю і намагаюся зрозуміти де у неї полиці з рушницею та набоями :D

Я про порох у сенсі - пил
А я колись прочитала про "порох" в сенсі "сміття".

Це було якесь оповідання з давніх часів про невістку та свекруху. Щось таке: невістка вирішила їм усім щось довести і припинила прибиратися. І ось вже "пороху на кухні по кісточки", а вона все не мете :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу