Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про віршики?Давайте поспілкуємося![]()
В нас гром! Чекаємо на грозу!Давайте поспілкуємося![]()
Ні, про щось іншеПро віршики?
В нас грім був, а грози не було. Лише кілька крапель. А в сусідньому селі - ливень.В нас гром! Чекаємо на грозу!
А козенята були?Ні, про щось інше
В нас грім був, а грози не було. Лише кілька крапель. А в сусідньому селі - ливень.
Козенята з неба рідко падають. То має пощаститиА козенята були?
Якийсь дощ пройшов, але не потопНі, про щось інше
В нас грім був, а грози не було. Лише кілька крапель. А в сусідньому селі - ливень.
А ти в селі, виявляється?Ні, про щось інше
А який був запит?Доброго ранку! Робимо добро
![]()
Я тобі писала ще в перший день в месенджер, але ти не заходишА ти в селі, виявляється?Тобто твої проблеми з неможливістю писати з тел. - була саме через непевний інтернет..
Хоча, я, мабуть, мала здогадатися через те, що ти "спитала маму". Я вчора вирішила, що по телефону запитала![]()
Бо запит був відповідний "А який був запит?Чому тут білизна висить?
![]()
є можливість писати.
Дівчата, а ви можете носити в'єтнамки?
Не можу. Звички до них немає, вони мені заважають ці перепонкиДівчата, а ви можете носити в'єтнамки?Оце подивилася на картинку.. Я їх з дитинства уникаю
Колись були.. Дуже дратувала ця перепонка між пальцями.
Хоча на інших жінках мені подобається
![]()
Зараз, ага! Розбіжалися примусити котів щось робити!кіт розвішує випрані жіночі речі на мотузку
Еге ж.. Чомусь не заходжу кожен день.. Позавчора, немовби, була..Я тобі писала ще в перший день в месенджер, але ти не заходиш![]()
Ніколи не носила, та перетинка натирає.Дівчата, а ви можете носити в'єтнамки?
Це ж для краси. Індійське, мабуть.Натрапила на дивну прикрасу. Це що, просто щоб на ногах ото щось свербіло, а користі ніякої?Так і лазити по піску, камінцям, землі?
![]()