Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Робимо добро :кава:

OIG376.webp

Давайте поспілкуємося :)

Ура! В мене знову є можливість писати. Оце треба було, щоб мене хтось процитував???
А, ні, вчора ж вже цитували. Значить це тимчасово.

Ні, про щось інше :)

В нас грім був, а грози не було. Лише кілька крапель. А в сусідньому селі - ливень.
А ти в селі, виявляється? :незрозумію: Тобто твої проблеми з неможливістю писати з тел. - була саме через непевний інтернет..
Хоча, я, мабуть, мала здогадатися через те, що ти "спитала маму". Я вчора вирішила, що по телефону запитала :)

А ти в селі, виявляється? :незрозумію: Тобто твої проблеми з неможливістю писати з тел. - була саме через непевний інтернет..
Хоча, я, мабуть, мала здогадатися через те, що ти "спитала маму". Я вчора вирішила, що по телефону запитала :)
Я тобі писала ще в перший день в месенджер, але ти не заходиш :)

є можливість писати.
Дівчата, а ви можете носити в'єтнамки? :) Оце подивилася на картинку.. Я їх з дитинства уникаю :) Колись були.. Дуже дратувала ця перепонка між пальцями.

Хоча на інших жінках мені подобається :)

S06b12e59c5e74bfe9ded5fb912ab481cK.jpg_480x480.webp

Дівчата, а ви можете носити в'єтнамки? :) Оце подивилася на картинку.. Я їх з дитинства уникаю :) Колись були.. Дуже дратувала ця перепонка між пальцями.

Хоча на інших жінках мені подобається :)

S06b12e59c5e74bfe9ded5fb912ab481cK.jpg_480x480.jpg
Не можу. Звички до них немає, вони мені заважають ці перепонки

Натрапила на дивну прикрасу. Це що, просто щоб на ногах ото щось свербіло, а користі ніякої? :-) Так і лазити по піску, камінцям, землі? :незрозумію:

1576083ed2a507cef2ed4c7a543c9569.jpg

Дівчата, а ви можете носити в'єтнамки?
Ніколи не носила, та перетинка натирає.
Натрапила на дивну прикрасу. Це що, просто щоб на ногах ото щось свербіло, а користі ніякої? :-) Так і лазити по піску, камінцям, землі? :незрозумію:

1576083ed2a507cef2ed4c7a543c9569.jpg
Це ж для краси. Індійське, мабуть.

Назад
Зверху Знизу