Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз, ага! Розбіжалися примусити котів щось робити! :-) Як відпочивав, так і відпочиває :любов:
Ну воно намагалося кота до мотузки притягнути, але я вирішила цю тему закрити після цього :D

OIG467.webp

Це ж для краси. Індійське, мабуть.
Була крамничка (зараз немає) у центрі з всіляким етнічним індійським одягом та прикрасами. Там було багато браслетів для ніг і таки в тому числі

Останнє редагування:
Була крамничка (зараз немає) у центри з всіляким етнічним індійським одягом та прикрасами. Там було багато браслетів для ніг і таки в тому числі
В Індії, мабуть, і досі багато хто босоніж ходить.

Сьогодні пізно встала, так що як раз перша :) Сof-cof. (Зайшла подивитися на твою картинку до кави) :вітаю: Цікаво, а козяче молоко смачно до кави, от би хтось пробував і відписався :)

Цікаво, а козяче молоко смачно до кави, от би хтось пробував і відписався :)
А чого ж воно має бути несмачно? Козяче молоко взагалі смачно, за умови, що коза нормальна, і що людина думає, що п'є коров'яче :іржач:

Ахтунг! Як чути? Прийом!

Краще спокійно ставитися, а не ігнорувати ))

Ахтунг! Як чути? Прийом!
У мене кудись день подівся :) Тільки що було 14:00, потім 17, я тут згадала, що Молодик же вчора був :рл: :), а у мене ще кінь не валявся щодо ез.роботи. Зробила, потім сходила в магазин, аж тут вже пізній вечір :незрозумію: :-)

Назад
Зверху Знизу