Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, так. Морозиво!
Я дуже задоволена своїм морозивом. Щоправда не вистачає терпіння збивати його правильно, це треба кожні пів години, а потім через годину, аж поки замерзне, то цілий день піде. Та ще й у жарі воно тане, тільки як витягнеш. Але все одно норм - солоденьке, холодненьке. Додала яблучне пюре-повидло (коротше, недоварене повидло), то смачний десерт вийшов.

Спати хочеться, я ж сьогодні 4 години спала, але навряд чи засну у жарі. Ще й вікна не відчиниш. Смалять і смалять, через кожні 5 хвилин доводиться зачиняти. Хочу порядки як Німеччині.

От би ще щось із курцями зробилося.
Тричі прочитала "курицями" :D

До війні у дитини на балконе було спальне місце на теплій сезон. Зараз для себе не стала там стелити. Забагато скла

Тричі прочитала "курицями" :D

До війні у дитини на балконе було спальне місце на теплій сезон. Зараз для себе не стала там стелити. Забагато скла
Я не на балконі, а поряд з балконом. А на балконі я і не вмістилася б, він вузький.

А я влаштувала собі лежбище на підлозі. Притягла поролон до балкону, буду тут спати.
А як ви розважаєтеся вечорами? :-)
Дивлюся на зірки. Давно не бачила Кассіопею, а тут будь ласка. :) Взагалі тут зіркове небо краще видно.

А тебе на балконі комарі не загризуть? :rolleyes:

Ну як виявилося - поки що не дуже. Він же зачинений. Під під'їздом сидить осіб 10, і схоже, половина з них палить, одне за одним. Я стаю мізантропом.

Айвенго, куди ти там мріяв поїхати жити, де людей нема? Поїду з тобою.

Вийду заміж за хлопця з кондиціонером :ги:
Ну як виявилося - поки що не дуже. Він же зачинений. Під під'їздом сидить осіб 10, і схоже, половина з них палить, одне за одним. Я стаю мізантропом.

Айвенго, куди ти там мріяв поїхати жити, де людей нема? Поїду з тобою.
Бінго!

OIG3.i1bKJNt_eOaCDdcgfv_K-1.webp

махнув мечем великий воїн
і землю кров'ю окропив
недаром славився грозою
кропив

Останнє редагування:
Перебирайся назад на ліжко, шо ж робити :)
Та ні. Ось зараз вже нема нікого, тож відкрила. Правда толку з цього... Ну може зранку буде прохолодніше надворі.
Там ще й магазинів з цукерками не буде, ти про це подумала? :)
Цукерки - шкідливо. Буду розводити бджіл :-)
Ну там інші труднощі є, як показала практика.
Яка практика? Ти що - вже встиг з'їздити?

Одне радує, що спека уповільнює старіння.

Одне радує, що спека уповільнює старіння.
Хіба? 🙄 Немовби навпаки, холод уповільнює старіння. Принаймні, італійські-іспанські матрони не виглядають молодо у похилому віці..

Назад
Зверху Знизу