Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вперше за 15 років сьогодні плавала у ставку :-)
Мабуть, дика спека була? У мене була.. :хмммм: Десь градуси на 3-4 більше, ніж вчора. Добре, що я вчора вирішила той марш-кидок до подруги зробити. 🙄 А то тепер неясно, коли ця Сахара закінчиться.

Мабуть, дика спека була?
Так, але не тому. Просто я не хочу купатися в брудній воді. А сьогодні мої їздили на чистий (відносно). Головне, що там є тінь, оце те, що мені треба - у воді і в тіні :клас: Завтра ще плануємо.

От як назвати *****ів, які зараз палять багаття? Нема слів. Тільки настала трохи прохолода, вікна б відчинити, а там повно диму. Оце не я в поліції працюю, то б у мене в селі був би порядок.
Невістка сьогодні на ставку ходила робити зауваження одному товариству через рос шансон. Послухалися. А то вона мала намір поліцію викликати. Мабуть все-таки ПІБ впливає на характер, вона така ж як я :-)

От як назвати *****ів, які зараз палять багаття? Нема слів.
Те ж саме. То від спеки вікна не відчинити, то від гарі. Як так можна, не уявляю. Дочекалися, коли буде найспекотніший день у році, і давай палити.

Мабуть все-таки ПІБ впливає на характер, вона така ж як я :-)
:-)

Сьогодні сонце, коли заходило, було таке величезне! Спочатку мені його за деревом не було видно, але навколо таке яскраве світло, що я згадала фільм про Ріддіка (момент, коли там один вийшов під його промені і перетворився на попіл). Тобто дивитися можна було нормально, не прижмуряючись, але небо світилося. А трошки пізніше вже і сонце побачила, та навколо вже були звичайні кольори. А сонце велике, червоно-оранжеве.

До речі, пригадую ще таке жарке літо, рік десь 97-98. І я ту спеку набагато гірше переносила, або ж у квартирі було жаркіше. Бо я тоді просто плавилася.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Ну всім треба. Козенята приносять радість в наше життя.
Добре :D

OIG47.webp

До речі, пригадую ще таке жарке літо, рік десь 97-98. І я ту спеку набагато гірше переносила, або ж у квартирі було жаркіше. Бо я тоді просто плавилася.
98-й. Було на термометрі +38. В серпні.

Сиджу надворі, п'ю свій чарівний чай з яблучним варенням. Коли виходиш з літнього душу, температура надворі чудова! Щоправда, недовго :-) Але все одно краще, ніж у кімнаті.
Так я і не вибрала часу, щоб сходити на низ вночі. І взагалі щоб відчути природу. І спека цьому не сприяє, і днів мало, щоб обрати під відповідний настрій і стан. Ну, нічого, попереду ще відпустка.

А я все-таки сходила, погуляла по низу.
Їжак налякав. Я думала, що то собака загарчав, а то він. Не знала, що їжаки гарчать :-)

Як добре їхати о п'ятій ранку! Маю на увазі прохолоду, а не нестачу сну :-) Але на пів шляху вже стало душно. Страшно уявити що робиться о другій дня.

Назад
Зверху Знизу