Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мої лежать як ганчірки. Трохи ворушать хвостами. На цьому всеПишуть, що у спеку можна дати коту погратися кубиком льоду. Цікаво чи буде в нього бажання гратися у спеку.
Ніяк. По такої спеці від неї більше шкоди ніж користіЛюди добрі, як у такій спеці робити зарядку?![]()
А я вже половину зробилаНіяк. По такої спеці від неї більше шкоди ніж користі
Як ти там? Як спеку переносиш?Ого, це ж великі кози уже.
Відчуй себе квіточкоюЩоправда бризкаю на себе водою для підтримки життєдіяльності![]()
Картинка на цю тему від нього в чаті. Дуже смішна (точніше, трагікомічна) 🙄😁Як ти там? Як спеку переносиш?
Поки що відчуваю медузою на березі.Відчуй себе квіточкою![]()
Ну її мало хто переносить. Знаю хіба шо худосочні дамочки люблять спеку.Як ти там? Як спеку переносиш?
То залежить від стану здоров'я дамочок.Ну її мало хто переносить. Знаю хіба шо худосочні дамочки люблять спеку.
А як ви розважаєтеся вечорами?![]()
Не твердувато?Притягла поролон до балкону, буду тут спати.
О так. У мене рекорд - прохолодний душ 4 рази за вечір. Зараз ще морозивом остужуся.
Трохи твердувато, але загалом норм, бо він же в мене на матрасі лежав, а матрас твердий, так що різниця не дуже велика.Не твердувато?
Так, так. Морозиво!О так. У мене рекорд - прохолодний душ 4 рази за вечір. Зараз ще морозивом остужуся.