Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не пам'ятаю цей віршик. :іржач:

кохання виникло зненацька
і я у нього стрімголов
пірнула як пірна цибуля
у плов
©Іронія

Їх більше: джеронімо, колюх, Вел, Литвинець, Теребинов, Марія, Дереза :) (це не усі, іноді ще хтось вистрілює). А також Лена і Сір :)
Я казала про тих, хто "не може не писати". Усі ці люди всі можуть. Хіба що колюх - от про нього забула. Але він не був пиріжкарем до нас. Трохи пробував у рос групах до війни, і йому там бажання відбили. Марія довгий час не писала. Інші люди чудово обійшлися б без цього жанру. Ми з Леною раніше писали звичайні чотири вірші, якщо ти пам'ятаєш. А якщо коли-не-коли проскочить у форматі порошка - то це ні про що.
Дереза, до речі вже довго не була в групі, вона до нас їх взагалі не писала, і видно вже цікавість пройшла. Шкереберть, до речі, теж раніше не писав. Вел майже не пише зараз. Литвинець теж затихла.
Якщо я припиню флешмоби і взагалі смикати людей, як думаєш - скільки авторів залишиться в групі? Я думаю, що жодного. Тому що це не є для них не важливим.
Ото Римма та Айсберг будуть писати в себе на сторінці - і все.

Я казала про тих, хто "не може не писати".
Прямо зараз починаю здійснювати свою обіцянку :)

на замке.webp

Це ж не та ситуація, це ж не про мене :)
Тебе буде дратувати будь-яка думка, яка відрізняється від твоєї, хоч і не про тебе :) (Я згадала той епізод з жінкою, яка живе як сир в маслі в США і скаржиться на життя),

Тебе буде дратувати будь-яка думка, яка відрізняється від твоєї, хоч і не про тебе :) (Я згадала той епізод з жінкою, яка живе як сир в маслі в США і скаржиться на життя),
Ну таке буває, але не це неправда, що мене дратують усі думки, які відрізняються від моїх.
Але правда, що здебільшого дратує, коли людина щось категорично каже про мене. "Ти отака-то.." :rolleyes:
А порівняння допису про ту жінку і мого взагалі недоречне. Я не скаржилася в цьому дописі, якщо раптом ти таке в ньому побачила. Я пишу, що може хай би пиріжки залишилися *****ам? Бо основною ціллю було, щоб автори не писали рос. Але вони і так не пишуть рос. А якби і писали кілька осіб, то доволі слабкий контент і зрідка.

Останнє редагування:
Божечки, який чудовий фільм я щойно подивилася! :rolleyes: :любов:

Це під час перегляду "Чорніх вітрил" написали: дивіться фільм "Козячий острів. Залишитися на ногах". Ніфігасе, думаю.. :незрозумію: Це що таке, про що і звідки взялося? :)

Згадалося таємниче повідомлення:
Нового, про козу, про який писав Сір, не знайшла.
Нічого такого від Сіра не бачила, тож подумала, "дивно, і тут кози..." :-)

Standing Up, 2012, США. В перекладі Кози/Козячий острів/Залишитися на ногах.

Двох підлітків - жертв жорстокого розіграшу, популярного в їхньому літньому таборі - роздягають догола і залишають ночувати на безлюдному острові. Замість того, щоб приниженими повернутися до табору, вони вирішують втекти. Попереду на них чекає триденна одіссея, сповнена несподіваних відкриттів.

Кози - це в смислі "козли відпущення".
Звідки береться дитяча жорстокість?

До речі, згадався ще один фільм (теж екранізація, як і Standing) - "Володар мух". Там взагалі дітей ледве не вбили їхні товариші.

на ногах.webp

Назад
Зверху Знизу