Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я казала про тих, хто "не може не писати". Усі ці люди всі можуть. Хіба що колюх - от про нього забула. Але він не був пиріжкарем до нас. Трохи пробував у рос групах до війни, і йому там бажання відбили. Марія довгий час не писала. Інші люди чудово обійшлися б без цього жанру. Ми з Леною раніше писали звичайні чотири вірші, якщо ти пам'ятаєш. А якщо коли-не-коли проскочить у форматі порошка - то це ні про що.Їх більше: джеронімо, колюх, Вел, Литвинець, Теребинов, Марія, Дереза(це не усі, іноді ще хтось вистрілює). А також Лена і Сір
![]()
Розважаюся як можу.Ну і чого ти там прописався?
Прямо зараз починаю здійснювати свою обіцянкуЯ казала про тих, хто "не може не писати".
Це ж не та ситуація, це ж не про менеПрямо зараз починаю здійснювати свою обіцянку
![]()
Тебе буде дратувати будь-яка думка, яка відрізняється від твоєї, хоч і не про тебеЦе ж не та ситуація, це ж не про мене![]()
Ну таке буває, але не це неправда, що мене дратують усі думки, які відрізняються від моїх.Тебе буде дратувати будь-яка думка, яка відрізняється від твоєї, хоч і не про тебе(Я згадала той епізод з жінкою, яка живе як сир в маслі в США і скаржиться на життя),
Нічого такого від Сіра не бачила, тож подумала, "дивно, і тут кози..."Нового, про козу, про який писав Сір, не знайшла.
Цапи відбувайло"козли відпущення".
Нічого такого від Сіра не бачила, тож подумала, "дивно, і тут кози..."
Дівоча пам'ять
Вже й жаби каву п'ють?Доброго ранку, вельмишановно панство! Ранкової доброї кави
![]()
Ранкової доброї кави![]()
Слава Ісу.Доброго ранку, вельмишановно панство!
На віки слава!Слава Ісу.
Лена, який у тебе був запит?Доброго ранку
Ранок, річка Лопань, лопаньська жаба п'є кавуЛена, який у тебе був запит?![]()