Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Діалогер. MOROZENKO, Микита Січень чи Історик з Харкова?

Останнє редагування:
сидів у позі саксаулу
антон на йозі та мовчав
а що подієш якщо лотос
не встав

Дієслівна рима і якщо - збій 😐
сидів у позі саксаулу
антон як справжній аксакал
скінчився в лотосі антона
запал

Останнє редагування:
Доброго ранку, добрих справ :кава:

OIG2.0gqAQOXpV0vApaTx1.webp

На магнітні бурі у людей загострення. Римма вчора активізувалася, а сьогодні шкереберть. Заблокувала його і в другому акку. Сподіваюся, на цьому все, фб обіцяє блокувати і клонів )

сидів у позі саксаулу
антон як справжній аксакал
скінчився в лотосі антона
запал
Як на мене, стало менш цікаво :( Почекаємо що скаже Марія.
Я б залишила зміст першого варіанту, просто до "встав" треба риму підібрати. На сайті Горох є словник римувань, можна пошукати (краще до став, бо встав не проказує).

Останнє редагування:
Я нарешті дочиталася, що "Всі події і персонажі в даному відео вигадані" :-) Воно на початку так швидко зникало, що оце лише тепер. Ну, тоді не настільки він розумний, як я подумала, якщо все підготовано заздалегідь. Але як просвітницька діяльність - норм.

Розмови справжні. У Vox veritatis Голос правди та згаданих мною діалогерів схожий текст.

Останнє редагування:
З ранку ФБ/перепост з тіктоку озадачив. "Про що співає ця дівчина?" :rolleyes: :-)

Дуже смішне і загадкове оголошення! :-) Цікаво, для чого потрібна жінка для життя саме на зиму, що такого в зимі, чого нема, скажімо, весною чи влітку? :rolleyes:

на зиму.webp

А для чого писати, що персонажі вигадані? Це дивно. Які персонажі? Історичні постаті, про які він згадує, чи учасники? Як можна себе убезпечити від чогось там, якщо це реальні люди?
Але якщо так, тоді мені знову цікаво )))

Назад
Зверху Знизу