Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Найбільш вражаюче перевтілення з героїв "Острова скарбів" - Джим Хокінс :) Такий був хлопчик, ну просто золотко! :ги: Типаж "Хороший хлопчик". І що в серіалі? Якийсь бандюган! :ги: Перегризає горлянку в буквальному сенсі, має організаторські і комерційні здібності і взагалі чомусь боцман :)

Ранок, річка Лопань, лопаньська жаба п'є каву :D
На тебе могла образитися яка-небудь жіночка з місцевих жительок, яка має звичку вранці пити каву на березі Лопані :)

Синєгубов про загрозу для Борової
:( Боже-боже, Борова.. Скільки разів/років ми туди іздили з дідом-бабусею на машині, коли я відпочивала у них у селі неподалік! Улюблена була розвага по вихідним: місцевий універмаг, морозиво.. Одного разу я купила там неймовірно красивий шовк бузкового кольору, мама пошила з нього сарафан і він довго був моїм улюбленим літнім вбранням.

:( Боже-боже, Борова.. Скільки разів/років ми туди іздили з дідом-бабусею на машині, коли я відпочивала у них у селі неподалік! Улюблена була розвага по вихідним: місцевий універмаг, морозиво.. Одного разу я купила там неймовірно красивий шовк бузкового кольору, мама пошила з нього сарафан і він довго був моїм улюбленим літнім вбранням.
Щоб вилупків родимцем побило, щоб у них корчі сталися, щоб вони вдавилися, якщо сунуться туди.
А спогадам про бабусю з дідом та бузковий сарафан - хороший теплий смайл :)

Купила величезні спілі абрикоси. Перший раз цього року. Смачно! :їжа: Люблю абрикоси 😍
А ви що дужче любите серед ягід-фруктів?
Я ще груші та білі сливи. Бо воно все солодке. А! І малину, якщо рвати з куща. Манго, якщо серед іноземних.

Купила величезні спілі абрикоси. Перший раз цього року. Смачно! :їжа: Люблю абрикоси 😍
Я ще груші та білі сливи. Бо воно все солодке. А! І малину, якщо рвати з куща. Манго, якщо серед іноземних.
Черешня! :їжа:

Я намалювала малюнок :ги:

CutPaste_2024-06-19_21-20-14-796.webp

Як вечір - так з вулиці тхне каналізацією. Ну що це може бути? Отака спека і вікно не відкрити. Це не перший рік таке, і не завжди.

Все підходить.
Серед іноземних папайя, у нас не поїсти її, бо якшо є в наявності, то по ціні золота. На іноземщині колись їв.

Все підходить.
Серед іноземних папайя, у нас не поїсти її, бо якшо є в наявності, то по ціні золота. На іноземщині колись їв.
Папайя не їла, та я взагалі не великий любитель ягід та фруктів. Ну, крім того, що перерахувала. А так краще варення або цукерки ))

Третій день дивлюся блогера, який розмовляє з москалями. Як стріми. Такий хлопець освічений, молодець. Я історію не дуже люблю, але він там розповідає, що і мені цікаве, тим більш, що не лекція, а в розмові легше сприймається. Тільки погано те, що я це одразу забуваю. Ну, зате дивитися цікаво.

Назад
Зверху Знизу