Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Теж збиралася написати приблизно таке ж, як і ІраЗараз будуть. Лена зранку в місті була, тільки повернулася. Потрапила під зливу![]()
Краса! А як тобі прийшла чудова думка саме сьогодні сюди прийти?З 21-го не була в саду...
![]()
Парасолька булаТеж збиралася написати приблизно таке ж, як і ІраАле пішла шукати пароль від бінга (він чомусь у мене іноді бикує і мене "не впізнає"
), щось ще.. і забарилася
![]()
Злива це чудово. Аби парасолька була![]()
Я сьогодні весь день (ще зі вчора) згадую "Сніданок у Тіффані"Доброго дня! Кави та добра ( а ще всього сухого)
![]()
Мені прийшла чудова думка не прийти, а завернутиКраса! А як тобі прийшла чудова думка саме сьогодні сюди прийти?![]()
Я нічого сказати не хочу, але у мене на районі, на риночку, таки як капці продають. Як капці - добре та веселоБачила вчора на прогулянці молоду жінку в такому взутті. Здивувалася. "А шо, так можна було??"Вона не просто в капцях за хлібом вискочила, а саме на прогулянці, з чоловіком під ручку, і красивому літному вбранні летючого фасону.
Знайшла такі в Інеті. Пишуть "Літні пантофлі".Нічого собі літні
![]()
Ну так попросила б погладитиПоряд зі мною в метро їхала справжня поліцейська вівчарка. Її я фотографувати не стала. Але дуже хотілося погладити.
Я думаю, що не треба гладити службового собаку усім підряд.Ну так попросила б погладити![]()
Не треба. Але інструктор іноді може дозволитиЯ думаю, що не треба гладити службового собаку усім підряд.
Лена, ти дивишся "Чорні вітрила"?
Дивлюся, вже 3 сезон почала!Лена, ти дивишся "Чорні вітрила"?Я дивлюся. 6 серія. Єдине, що мене бентежить в цьому серіалі - ніяк не збагну, за кого вболівати, власне
А ще хочеться переглянути мультик.
![]()
А ще хочеться переглянути мультик.![]()
За кого вболіваєш?Дивлюся, вже 3 сезон почала!
За СільвераЗа кого вболіваєш?![]()