Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра! :кава:

OIG3.jpg
Коти-підкорювачі світу :) Навіть крокодила приборкав :клас:

Мене сьогодні дивує якийсь пташиний зойк за вікном. Спочатку думала, що це кіт. Вони так скрегочуть, коли пташок бачать. Навіть дивилася 2 раза на свою - чи не вона :-)
Ні, зойк за вікном повторювався в різних місцях. Один раз взагалі гучно крикнули прям у відкрите вікно. Думала, зараз якийсь птах завалиться. Ні.. Подумала нарешті, що то зльоток літати намагається і тому не дуже від гнізда відлітає. А гніздо десь неподалік.

Що це таке? Вище згадувалася Академія дизайну, а це ні :)

Ось-ось :хмммм: Тому я і досі зітхаю, що не довелося пожити в них :)
Заклад вищої освіти. Зараз так правильно називати вуз.
Це одна й та сама чи різні?
Різні. З однією ж ми вчилися разом, а друга - з Академії дизайну (вона була з Молдови, покинула навчання і поїхала у ****у працювати, потім знайшла собі чоловіка і живуть зараз за кордоном. Ми з нею не спілкуємося, бо коли вона поїхала, то забула про всіх, з ким тут приятелювала. За кілька років потому телефонувала, вибачалася, казала, що аж зараз зрозуміла скільки їй тут люди добра зробили, підтримували, допомагали, а вона, свиня, сприймала як належне. І у москві відчула різницю. Ну, тоді ще інет не був такий поширений. Ми в десь в соцмережах зафрендилися, але вона не відповіла на моє повідомлення, і я більш не писала, а через деякий час видалила її).

Мене сьогодні дивує якийсь пташиний зойк за вікном. Спочатку думала, що це кіт. Вони так скрегочуть, коли пташок бачать. Навіть дивилася 2 раза на свою - чи не вона :-)
Ні, зойк за вікном повторювався в різних місцях. Один раз взагалі гучно крикнули прям у відкрите вікно. Думала, зараз якийсь птах завалиться. Ні.. Подумала нарешті, що то зльоток літати намагається і тому не дуже від гнізда відлітає. А гніздо десь неподалік.
То мабуть якийсь знак. Скоро дізнаємося який саме :)

То мабуть якийсь знак. Скоро дізнаємося який саме :)
Розповідала вже, але повторю :) Згадала, як я робила колись езотеричну роботу (вона називалася "День за днем" і була розрахована на те, що цілий рік щось робиш). Там таке: зробив - і відстежуєш знаки. І ось одного разу мені в тексті трапляється слово папуга. І невдовзі на дерево біля мого балкону (гілки лізли прямо на балкон) сів папуга, блакитно-зелений! :) Оце був шикарний знак. Означав він лише те, що мою роботу "любе Мрзд." почуло :-)

Каші я просто добре пам'ятаю :) А щось інше вже ні. Мабуть, фрукти-овочі?

Насправді все, що стосується не нас самих і своєї сім'ї - "не надто важливе" :). Так, опціонально. Більш добре пам'ятаємо те, що стосується тих, хто близькі, давніх друзів, наприклад.

Був знайомий - він дуже ображався, коли "хтось щось смів про нього забути!" (так і казав) :іржач:
Піццева дієта.

У випадку Іри - бісквітна. :)

Згадалося з А.Мілна: Крихітка Ру закашлявся. Мама Кенга захвилювалася. Кенгурятко сказало:
- Не хвилюйся, це не справжній, це бісквітний кашель. :) (їв бісквіт).

Тоді усе, зі списку можливих наречених викреслюється :ги:
Це зрозуміло, я ж не про те.

Сьогодні в бабусі з мого під'їзду ДН. Зібрала сусідок-бабусь і пішла відзначати в кафе ))
Зараз сидять під під'їздом, веселяться. Аж приємно.
А з ким же я святкуватиму ДН в старості? В мене нема сусідок, з якими приятелюю.

Читаю кумедні ессе однієї авторки :ги:
Це у неї ніяк не називається, я б назвала "Мрії та реальність :) "

**
Люба дивилася на чорно-білий портрет Шарлотти Генсбур. «Яка вона гарна!» – думала Люба. Шарлотта була її кумиром.

- Мати Божа, - прошепотіла Люба, розглядаючи портрет, - я така самотня. Хай бодай якась сволота подзвонила! Хоча б на сьогоднішній вечір. Навіть хоч би й Микола. Я не гніваюсь на нього. Не можна ж, справді, бути такою самотньою цього дощового вечора. Цієї осені. У це бл*цке життя ...

Любаша чи то схлипнула, чи гикнула, щось згадала і пішла на кухню. Відчинила холодильник. Тут же пролунав телефонний дзвінок.

- Дива ... Колю, ти? Номер якийсь… Ах, поміняв. Та я ось… вдома сиджу. Чай пити зібралася. До тебе? Та ні, ну куди я на ніч дивлячись. Та й погода. Я зараз із собакою гуляла, там ллє, як із відра. Я промокла вся. Ні, Колю, не можу. Та я не гніваюсь. До мене? Ну, я якось не готова. Ти б хоч заздалегідь… Чесно, тяжкий день був. Я ось чаю поп'ю і спати, вирубаюся вже. Так, шкода. Ти дзвони. Ага. Давай, не пропадай.

Люба ввімкнула чайник. Думка її була спокійна та світла.

- Щас... Побігла. Ні, ну це ж треба! Ні, ну не сволота? Приїде він. Я ось так все кину, побіжу в душ, поголюся, зачіску зроблю… Попереджати за тиждень треба, а краще за місяць. Я б на дієту села. Пофарбуватися хотіла, он сивина вже лізе. Прибирання б зробила. Бо куди? Ну от куди, квартира ж засрана! Та марення взагалі. Дзвонить серед ночі, а я тут у щасті вся прямо ноги розсовую. Пішов ти, Колю, знаєш куди? Я не така. Не дочекаєшся.

Любочка гордо сіла за стіл і зайнялася обжерливістю. Вона була задоволена собою. Їй нарешті стало добре. Цієї ночі вона спала, як немовля.

(с) Тетяна Ширяєва
:)

Її більш відоме ессе (трапляється в ФБ).

Я б вийшла за Вас заміж, Миколо Петровичу, якщо б ви погодилися відвідувати мене пару разів у тиждень - один раз у будній день і один раз у п'ятницю або в суботу. І ще по святам. У свята людина не повинна залишатися одна, це сумно. Раз на місяць ми могли б ходити в театр, джаз-клуб або в магазин Ікеа, купити там якийсь гарний тазик і пообідати в тамтешньому ресторані, тому що у них смачні фрикадельки з брусничним соусом. Влітку ми обов'язково поїхали б у відпустку, я хочу побувати в Празі, Відні, Брюгге і тиждень пожити в Амстердамі. Також я хочу поплавати в якомусь морі.
Але Ви, Микола Петрович, козляча *****, адже на це не погодьтеся. Адже вам потрібно борщ, телевізор, щоранку кашу, щовечора вечерю, і взагалі десь жити.
Так що, любий Микола Петрович, прошу Вас переглянути свої консервативні погляди на шлюб, в іншому випадку - йдіть нахрен.
:-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ну та я ж не про одну людину, а про товариство бабусь.
А, ну так працюйте в цьому напрямі з приятелькою :) Підгрібайте давніх подруг чи знайомтеся з новими. Коли ще та старість прийде! До тієй пори ці приятельки вже й стануть давніми :)

Назад
Зверху Знизу