Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я стала дивитися "Сузір'я", 4-ту серію зараз. Цікаво :) Поки що незрозуміло, як все це відбувається з двійниками, але є припущення: та "нова форма матерії" діє як розумний океан в "Солярісі".

• Це лайк!
Реакції: E.N
Солодке, ігристе! ❤️

у келиху.webp

Римма знову намалювалася, але поки що я не розумію з якою метою. В пості, де я пропонувала авторам обрати чужі вірші, написала свій нібито улюблений вірш колюха. Хз для чого. Бо писати вірші я не просила, а якщо це було з натяком на мене, щоб зачепити, то я його не бачу.

аркадій раз перезаймався
здоровим способом життя
і непомітно став безсмертним
догрався а ілля ж казав
©колюх

Потрапила сьогодні на сайт аматорів кактусів. В одному з розділів хтось скаржиться, що з вихованцем щось незрозуміле. Чи не напали на нього шкідники?!
Першу ж пораду я прочитала як "Подивіться кактус у дупу" :здивований: З жахом я витріщилася на моїх Пабло та Карлоса :eek: Потім перечитала ще раз Фухххх...". подивіться кактус у лупу" :D

Останнє редагування:
Ну що ви там сьогодні поробляєте? :дивитись:
Усім відзвітувати! :-)

А у мене красиве небо.

Вкладення

• IMG_20240614_204454~2.webp
    IMG_20240614_204454~2.webp
    192 КБ · Перегляди: 27
Поміняв стару халупу на шикарну новобудову :ги:

• Це лайк!
Дивлюся 6-ту серію "Сузір'я". Ох і заморочили голову! :hollering:
Хто ж загинув? М чи Ж.? М прилітає, звітує про виконання завдання, а ему кажуть: це було 12 років тому! Його дружину звуть інакше. І чим далі в ліс.. :)

• Це лайк!
В мене такий вдалий бісквіт вийшов! Не лише без рецепта, а ще й з нововведеннями. І ти ба!

• Це лайк!
Що за нововведення? :дивитись:
То я до трьох яєць, збитих з цукром, додала 2 ложки олії і 3 розсолу. Згадала, що був колись такий рецепт - пиріг на розсолі. Бо якщо самі яйця, то воно таке пухке, що можна одразу весь з'їсти, а я думаю, що це не дуже корисно - їсти яйця в такій кількості. Отже, щоб мати змогу додати більше борошна, вирішила розбавити.
І вийшло ніби звичайний бісквіт. І, до речі, вперше рівна поверхня - не піднялося горбом, і не осіло, і дірочки як треба. Шкода, що я на дієті і не можу зробити з нього торт :)
А ви знаєте, що для торта бісквіт треба витримати добу, щоб підсохнув? В мене таке неможливе :-) Це треба два пекти :-)

Назад
Зверху Знизу