Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А з картинкою для ВП ми ж нічого не вигадали :(

Доброго ранку! Нам - добра :кава:

OIG3.vxvLX.webp

В "Віршарій" є неприємна частка "Шарій". Ну, і взагалі проста калька з Поеторій. Може, щось з національним колоритом типу Віршуванка. (згадка про слово вишиванка). Чи взагалі Віршитель. (з присмаком гордовитого слова Вершитель) :-)
Ну калька - це був би Поеторій. Він же не "Стишарий" у них. Хоча про нац. колорит я думала, тільки нічого в голову не прийшло. Віршуванка викликає асоціації з чимось дитячим і несерйозним. Давайте тоді ще подумаємо

Щодо кальки. Калька це погано, але з іншого боку ми маємо якось натякнути назвою, що це аналог поеторія. Це ж дійсно аналог, так і є.

Останнє редагування:
Щодо кальки. Калька це погано, але з іншого боку ми маємо якось натякнути назвою, що це аналог поеторія. Це ж звісно аналог, так і є.
Думаю, що натякати не обов'язково, бо ніхто просто так за назвою його не шукатиме, якщо навіть і думатиме про український аналог, якби шукали, то Поеторій. А якщо вже люди туди потраплять якось, то і так буде зрозуміло що це таке, імхо.

Щодо кальки. Калька це погано, але з іншого боку ми маємо якось натякнути назвою, що це аналог поеторія. Це ж звісно аналог, так і є.
Я уяви не мала до сьогодні про поеторій. Тому для мене це не натяк, в просто Віршарій :) Віршуванка - бодьора назва. Як руханка :)

Я уяви не мала до сьогодні про поеторій. Тому для мене це не натяк, в просто Віршарій :) Віршуванка - бодьора назва. Як руханка :)
"Старі" пиріжкарі всі без виключення знають про Поеторій. Це було дуже вагоме явище в світі мікропоезії. Асоціації з ним були б корисними, я вважаю.

Кому що, а лисому - бантик. Я знову про рок :-) якщо той варіант не зрозумілий, то може так? Воно трохи незграбне, але я поки що про подачу.

розверзлося над бітлз небо
і визирнув пророк ілля
розповідав їм три години
що є таке насправді рок

Віршава (Варшава :-) )
ВірШок :ги:
ВІРШина :-)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу