Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
До мене тільки зараз дійшло, що мабуть Поеторій - це не випадкова варіація слова "поезія", а похідна від слова "репозиторій" - сховище, склад. І це чудово відображає його суть. От може там тоді шось схоже придумати. Віршобаза. Віршокомора.

До мене тільки зараз дійшло, що мабуть Поеторій - це не випадкова варіація слова "поезія", а похідна від слова "репозиторій" - сховище, склад. І це чудово відображає його суть. От може там тоді шось схоже придумати. Віршобаза. Віршокомора.
віршосховище

А я щойно придумала Віршафка :-)

Насправді це я попросила ШІ перерахувати слова на Ш, щоб додати до них Вірш...

1718371811857.webp

Вірштаб :-)
Вірштурм
Віршквар :-)

Маю ідею. Наскільки пам'ятаю, в Поеторії нема картинок. А на своєму ти можеш прикріпити? У нас же є вірші на картинках, їх можуть потім поширювати, це реклама.

Маю ідею. Наскільки пам'ятаю, в Поеторії нема картинок. А на своєму ти можеш прикріпити? У нас же є вірші на картинках, їх можуть потім поширювати, це реклама.
Обов'язково, я про це думала. Для віршів з картинками зроблю окремий розділ. Але можливо не одразу

Моя улюблена пора року — червень, початок літа. Коли все ще попереду. Так і треба жити, не обертаючись. І вірити, що попереду все літо, а позаду вся зима. (с) Рей Бредбері

червень.webp

Назад
Зверху Знизу