Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Завжди!А ви іноді піднімаєте щось з підлоги ногою?

Ну калька - це був би Поеторій. Він же не "Стишарий" у них. Хоча про нац. колорит я думала, тільки нічого в голову не прийшло. Віршуванка викликає асоціації з чимось дитячим і несерйозним. Давайте тоді ще подумаємоВ "Віршарій" є неприємна частка "Шарій". Ну, і взагалі проста калька з Поеторій. Може, щось з національним колоритом типу Віршуванка. (згадка про слово вишиванка). Чи взагалі Віршитель. (з присмаком гордовитого слова Вершитель)![]()
Думаю, що натякати не обов'язково, бо ніхто просто так за назвою його не шукатиме, якщо навіть і думатиме про український аналог, якби шукали, то Поеторій. А якщо вже люди туди потраплять якось, то і так буде зрозуміло що це таке, імхо.Щодо кальки. Калька це погано, але з іншого боку ми маємо якось натякнути назвою, що це аналог поеторія. Це ж звісно аналог, так і є.
Я уяви не мала до сьогодні про поеторій. Тому для мене це не натяк, в просто ВіршарійЩодо кальки. Калька це погано, але з іншого боку ми маємо якось натякнути назвою, що це аналог поеторія. Це ж звісно аналог, так і є.
Віршуванка - бодьора назва. Як руханка 
"Старі" пиріжкарі всі без виключення знають про Поеторій. Це було дуже вагоме явище в світі мікропоезії. Асоціації з ним були б корисними, я вважаю.Я уяви не мала до сьогодні про поеторій. Тому для мене це не натяк, в просто ВіршарійВіршуванка - бодьора назва. Як руханка
![]()
Значить я ще не "стара""Старі" пиріжкарі всі без виключення знають про Поеторій. Це було дуже вагоме явище в світі мікропоезії. Асоціації з ним були б корисними, я вважаю.

якщо той варіант не зрозумілий, то може так? Воно трохи незграбне, але я поки що про подачу.
Може Віршарня?Давайте тоді ще подумаємо
Ні. Нагадує вівчарнюМоже Віршарня?

Наче норм 🤔Віршотвір?
А як вони вдвох з котом випють стільки кави, і ще морозиво? Їм не стане плохо?Доброго ранку! Нам - добра
![]()
)Чи якось обіграти в(і/е)рш(и)ки.ВірШок
ВІРШина![]()
Ні, їм стане добре. Там небагатоА як вони вдвох з котом випють стільки кави, і ще морозиво? Їм не стане плохо?
Це не буде зрозуміло взагаліВе́рше