Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сиджу сьогодні на рисі і трохи на гречці. Не дупцею сиджу, а шлунком :-) І ось зараз ну прямо так сумно від неможливості з'їсти щось смачненьке, що я вирішила хоч кашу з цукром трошки. Закидаю в рот ложку рису, з цукорниці зачерпую трошечки цукру, теж вкидаю у рота, і тут усвідомлюю, що цукор стоїть поряд із сіллю, і можливо я вкинула сіль! :-)
Але ні, то був цукор :ги:

усвідомлюю, що цукор стоїть поряд із сіллю, і можливо я вкинула сіль! :-)
Але ні, то був цукор :ги:
У мене було пару разів, коли я поливала полуничним джемом м'ясо чи навпаки, "твіріг" кетчупом, бо пакети дуже схожі. :-) Один біло-червоний, інший біло-малиновий.

(зараз Айвенго скаже: "кетчуп, - пху, яка гидота!" :-) )

Сьогодні chatgpt зробив мені досить пристойний шаблон сайту Віршарія (аналог руського поеторія). Це мабуть перший випадок, коли він реально приніс мені користь.

Вам подобається назва Віршарій? Чи є кращі варіанти?

А ви іноді піднімаєте щось з підлоги ногою?

Сьогодні chatgpt зробив мені досить пристойний шаблон сайту Віршарія (аналог руського поеторія). Це мабуть перший випадок, коли він реально приніс мені користь.

Мені подобається назва :угу:
Виявляється, він і таке може!

Якщо у тебе виникнуть ще питання або ти зацікавлена у якомусь розповіді, не соромся запитати!
Котику! А що таке? Інші чат боти он вже поетичні сайти створюють, а ти байдикуєш!

Котику! А що таке? Інші чат боти он вже поетичні сайти створюють, а ти байдикуєш!
Вибач, я байдикую, але завдання, які ви даете, не стосуються успцінської аранжування рознострініць Nosce. Чи можу я допомогти вам чимось іншим?

Вибачте за недорозуміння. Штучний інтелект інколи генерує незвичайні вислови або слова, такі як "успцінської аранжування рознострініць Nosce", які не мають сенсу або зв'язку з реальністю. Я завжди тут, щоб надати вам коректну та зрозумілу відповідь на ваші питання. Чим ще я можу вам допомогти?

Вибачте за недорозуміння. Штучний інтелект інколи генерує незвичайні вислови або слова, такі як "успцінської аранжування рознострініць Nosce", які не мають сенсу або зв'язку з реальністю. Я завжди тут, щоб надати вам коректну та зрозумілу відповідь на ваші питання. Чим ще я можу вам допомогти?
Придумай цікаву назву для сайта з короткими дотепними віршиками.

Придумай цікаву назву для сайта з короткими дотепними віршиками.
Звичайно! Ось кілька варіантів назв для сайту з короткими дотепними віршиками:
1. "Віршований Шматок"
2. "Рима-Дріма Шоу"
3. "Віршовий Сміхотун"
4. "Лірична Шаленість"
5. "Дотепна Рима"
Сподіваюсь, що вам сподобається хоча б один з цих варіантів!

Звичайно! Ось кілька варіантів назв для сайту з короткими дотепними віршиками:
1. "Віршований Шматок"
2. "Рима-Дріма Шоу"
3. "Віршовий Сміхотун"
4. "Лірична Шаленість"
5. "Дотепна Рима"
Сподіваюсь, що вам сподобається хоча б один з цих варіантів!
Дотепна Римма - це поза конкуренцією. Але не для нашого сайту :-)

Дотепна Римма - це поза конкуренцією. Але не для нашого сайту :-)
Якщо вам потрібно ще порад чи допомога, будь ласка, скажіть. Я завжди тут, щоб надати підтримку та відповісти на ваші запитання!

втомився з хвилями боротись
аркадій і пішов на дно
хтось інший здався би одразу
а він напружився та йде
© Іронія

В "Віршарій" є неприємна частка "Шарій". Ну, і взагалі проста калька з Поеторій. Може, щось з національним колоритом типу Віршуванка. (згадка про слово вишиванка). Чи взагалі Віршитель. (з присмаком гордовитого слова Вершитель) :-)

В "Віршарій" є неприємна частка "Шарій". Ну, і взагалі проста калька з Поеторій. Може, щось з національним колоритом типу Віршуванка. (згадка про слово вишиванка). Чи взагалі Віршитель. (з присмаком гордовитого слова Вершитель) :-)
Ти знаєш, мені теж прийшла думка про шару і про кальку. Але подумала, що це лише моє сприйняття і дрібниці.
А Віршуванка - це прикольне слово :клас:

Назад
Зверху Знизу