Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Давайте все покинемо і щось зробимо! 

вже й морозиво поїлаДавайте спонтанну клоунаду! Ну будь лааасочка!!!!![]()

Писать ніколи не завадить -вже й морозиво поїла
хотила в ліжку полежать
але ірония казала
писать
![]()

я захопилась серіаломА давайте розмовляти пиріжками?
Або давайте щось цікаве утнемо! Ми давно нічого не унитинали! Ви то серіали дивитися, то серіали дивитися
То хтось у козла грає, то просто лежить і нічого не робитьДавайте все покинемо і щось зробимо!
Давайте спонтанну клоунаду! Ну будь лааасочка!!!!![]()

Не заразНу, зрозуміло, що на клоунаду я вас не сподвигну. А на поему?Лено, ти пам'ятаєш як у мікро ми написали довжелезний вірш пиріжковим розміром? Він був смішний. Може ще таке зробимо?

бо модераторка оленаа от у мене в серіалі
нема ніяких пиріжків
сидять пірати зголодніли
нема піастрів у людей
![]()

нічого я не зрозумілана стрім миколи до рушниці
прийшов андрій у гості шор
і знову підірвав інет він
тому що кіборг підривник

Напиши смішну історію про Червоний Капелюшок і Вовка.Одного разу
І ось одного прекрасного дня Червоний Капелюшок вирішила зайти до Вовка, щоб поговорити про нові модні тренди у лісовому світі. Вона обережно стукнула у двері Вовка, та його голос пролунав «Хто там?». Червоний Капелюшок весело відповіла «Це я, твоя стильна подруга!».Напиши смішну історію про Червоний Капелюшок і Вовка.

Напиши смішну історію про вовка, який любив надівати на голову червоний капелюшок і ходив так по лісу. Опиши реакцію різних звірів. Щоб це були смішні ситуації.Вони обговорювали найсвіжіші лісові тренди про капелюшки, пальта та ботфорти.
Жив-був веселий вовк на ім'я Шустрик. Цей вовк мав надзвичайно дивний хист - він обожнював надягати на свою велику вовчу голову червоний капелюшок з широкими полями та стрічкою. І таким він ходив по лісу, показуючи свою нову модну інтерпретацію стилю.Напиши смішну історію про вовка, який любив надівати на голову червоний капелюшок і ходив так по лісу. Опиши реакцію різних звірів. Щоб це були смішні ситуації.

Давай пограємо. Ти маєш зображати котика. Я буду з тобою спілкуватися, а ти маєш поводитися як котик і відповідати "Няв!"веселий вовк
Няв!Давай пограємо. Ти маєш зображати котика. Я буду з тобою спілкуватися, а ти маєш поводитися як котик і відповідати "Няв!"

Киць-киць! Ти де?
Няв!Киць-киць! Ти де?