Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зайшла на ХФ, і аж очам не повірила, думала, що якийсь збій. 16 сповіщень.

А давайте розмовляти пиріжками?
Або давайте щось цікаве утнемо! Ми давно нічого не унитинали! Ви то серіали дивитися, то серіали дивитися :-)
То хтось у козла грає, то просто лежить і нічого не робить :мораль: Давайте все покинемо і щось зробимо!
Давайте спонтанну клоунаду! Ну будь лааасочка!!!! :молись:

вже й морозиво поїла
хотила в ліжку полежать
але ірония казала
писать
:D
Писать ніколи не завадить -
Я може і таке сказать.
Радію - ти зі мною зараз,
А інші наші де усі?

А давайте розмовляти пиріжками?
Або давайте щось цікаве утнемо! Ми давно нічого не унитинали! Ви то серіали дивитися, то серіали дивитися :-)
То хтось у козла грає, то просто лежить і нічого не робить :мораль: Давайте все покинемо і щось зробимо!
Давайте спонтанну клоунаду! Ну будь лааасочка!!!! :молись:
я захопилась серіалом
та раптом головний герой
уважно дивлячись на мене
почав читати пиріжки

Ну, зрозуміло, що на клоунаду я вас не сподвигну. А на поему? :ги: Лено, ти пам'ятаєш як у мікро ми написали довжелезний вірш пиріжковим розміром? Він був смішний. Може ще таке зробимо?

а от у мене в серіалі
нема ніяких пиріжків
сидять пірати зголодніли
нема піастрів у людей

:D

усі засіли в серіалах
лиш тільки я мов сирота
нема у мене ноутбуку
а то фіг би ви мене побачили сьогодні в темі :-)

Ну, зрозуміло, що на клоунаду я вас не сподвигну. А на поему? :ги: Лено, ти пам'ятаєш як у мікро ми написали довжелезний вірш пиріжковим розміром? Він був смішний. Може ще таке зробимо?
Не зараз:)

Останнє редагування:
на стрім миколи до рушниці
прийшов андрій у гості шор
і знову підірвав інет він
тому що кіборг підривник

на стрім миколи до рушниці
прийшов андрій у гості шор
і знову підірвав інет він
тому що кіборг підривник
нічого я не зрозуміла
та порадію все ж за вас
бо явно судячи з усього
це надцікавий серіал

Напиши смішну історію про Червоний Капелюшок і Вовка.
І ось одного прекрасного дня Червоний Капелюшок вирішила зайти до Вовка, щоб поговорити про нові модні тренди у лісовому світі. Вона обережно стукнула у двері Вовка, та його голос пролунав «Хто там?». Червоний Капелюшок весело відповіла «Це я, твоя стильна подруга!».

Вовк, який був справжнім фешн-вовком, радо запросив Червоний Капелюшок до своєї модної лігви. Вони обговорювали найсвіжіші лісові тренди про капелюшки, пальта та ботфорти. Аж раптом з-під ліжка вискочила Вовчиця, яка була заздрою на їхню модну дружбу.

Вовка виручив гумор та він запропонував Вовчиці приєднатися до їхньої модної зустрічі. Вовчиця приготувала справжній лісовий обід з капустою та морквою, але забула про десерт. Тоді Червоний Капелюшок вирішила поділитися з усіма своїми вишуканими пиріжками. Вони всі весело посміхались та насолоджувались цими лісовими модними та смачними моментами разом.

Вони обговорювали найсвіжіші лісові тренди про капелюшки, пальта та ботфорти.
Напиши смішну історію про вовка, який любив надівати на голову червоний капелюшок і ходив так по лісу. Опиши реакцію різних звірів. Щоб це були смішні ситуації.

Напиши смішну історію про вовка, який любив надівати на голову червоний капелюшок і ходив так по лісу. Опиши реакцію різних звірів. Щоб це були смішні ситуації.
Жив-був веселий вовк на ім'я Шустрик. Цей вовк мав надзвичайно дивний хист - він обожнював надягати на свою велику вовчу голову червоний капелюшок з широкими полями та стрічкою. І таким він ходив по лісу, показуючи свою нову модну інтерпретацію стилю.

Одного разу Шустрик решил піти на прогулянку лісом у своєму улюбленому червоному капелюшку. Перший, хто зустрів вовка, був Заєць. Заєць вигукнув: "Ого! Це що за нова мода, вовче?" Він так здивувався, що забув про свою швидкість і наскочив на дерево.

Далі Шустрик зустрів Ведмедя. Ведмідь настільки розсміявся від вигляду вовка у червоному капелюшку, що впав на землю і закотився від сміху.

І на завершення, коли вовк натрапив на Лисичку, вона сказала: "Ого-го, Шустрику! Ти сьогодні виглядаєш як справжня модна зірка! Можливо, ми з тобою створимо дует модних лісових образів."

Усі звірі весело сміялися і раділи такому несподіваному зростанню модних стандартів у лісі. А Шустрик був радий, що його дивний капелюшок не тільки викликав сміх, а й щастя серед лісових друзів.

Назад
Зверху Знизу