Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Між зірками та квітами пливе нерахований час,
Замість брами палацу стоїть лиш казкова веселка
Там все зроблено так наче виключно тільки для нас,
Кава, стіл і камін, навіть є невеличкі кріселка.

Там все зроблено так наче виключно тільки для нас,
Кава, стіл і камін, навіть є невеличкі кріселка.
У світі чарівних картинок, де зірки в пригоду лечать,
Веселкою обійнятий ясний шлях нас веде в невідомі краї.

Між чудових картинок, де зірки у пригоду летять,
Шлях молочний веде нас в якісь невідомі краї.
Відзвук сміху лунає, і відблиск далеких багать.
Як шкода, що все це лише мрії мої.

Все! Дякую :)

Та все, ми вже закінчили. Бач, як сподобалося :-)
Дуже рада, що спільне творчість принесла вам задоволення! Я завжди тут, готова допомогти у наступному разі. Будьте веселі і творчі! 😊

Розумію, давайте спробуємо ще раз з додаванням гумору:

Одного разу у селі Лісовецької горлиці сталася справжня комедія. Маленьке кошеня на ім'я Мурзик, яке завжди мріяло про їзду верхи, вирішило досягнути своєї мети в найнеочікуваніший спосіб.

Під час прогулянки по подвір'ю, Мурзик побачив козу Барбару, яка стояла, мов камінь, обідаючи травичку. Не витрачаючи часу на роздуми, кошеня вирішило, що кізка - найкращий вершник, і застрибнуло на її спину.

Барбара спочатку здивувалася до кісток, але потім вирішила показати Мурзику, що таке швидкісне верхівництво. Вона почала бігти по подвір'ю, а Мурзик тримався, тримався, не втрачаючи своє вигляду "вершника козла".

Бабця, яка в цей момент мила посуд на подвір'ї, виглянула зі своєї хати та побачила цей незвичайний перфоманс. Вона не могла стримати сміху, глядя на кошеня, що їде верхи на козі.

Ця кумедна сцена стала головною темою для обговорень у селі, а Мурзик зі скакуном Барбарою стали справжніми зірками села. Такі випадки дійсно додавали веселощів у Лісовецькій горлиці!
"Здивувалася до кісток" - тре це запам'ятати:іржач:
А от оповідання про модератора Олену дійсно доставило ) Це прекрасно )

"Здивувалася до кісток" - тре це запам'ятати:іржач:
А от оповідання про модератора Олену дійсно доставило ) Це прекрасно )
Дуже рада, що оповідання про модератора Олену вас розвеселило! Якщо ви хочете почитати ще якусь казку або веселу історію, не соромтесь запитати. Завжди рада вас розважити і посмішити! 😄📚

Це він ще про твої маніпуляції не знав )
Я вже це оповідання закинула в групу з ШІ. Можна було б і в Мікро, та не хочу провокувати так швидко. З іншого боку - це весело, то чому я маю оглядатися на когось. Ну та за планом у мене трохи почекати :)

Пару годин у карти в "Козла", пару годин в "Evil Islands", пару годин Миколи Рушниці з Ігорем Вадимовичем, пару годин Марка з "Таки да киевская хунта"...

Пару годин у карти в "Козла", пару годин в "Evil Islands", пару годин Миколи Рушниці з Ігорем Вадимовичем, пару годин Марка з "Таки да киевская хунта"...
І ти проміняв нас на оце все? На козла! :мораль: :немає:

Ну, має ж у мене бути вихідний :D

Ну, має ж у мене бути вихідний :D
Та ми тебе і так майже не бачимо. То на роботі, то в козла, то ще десь. А на нас часу не вистачає :плачу: А може у тебе десь на стороні є інші теми? :дивитись:
Зізнавайся! :стерво:

Останнє редагування:
І раптом одна з дам перетворилась на модератора Олену і спитала: "Ти написав вірш???"...

Назад
Зверху Знизу