Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я майже пошила штанці і дня як и не було
:угу: Кляте шиття особливо час забирає. Я колись трохи шила (дивлячись на свою маму-знатну кравчиню), шорти були, піджак, блузки.. Ніколи мені це не подобалося, морока страшна :-) Навіть якщо щось ремонтувати (слава Ісу, хоч не шию тепер, а тільки ремонтую вже пошите) - і то 3 години минає як не бувало (півдня, вечір..)

:угу: Кляте шиття особливо час забирає. Я колись трохи шила (дивлячись на свою маму-знатну кравчиню), шорти були, піджак, блузки.. Ніколи мені це не подобалося, морока страшна :-) Навіть якщо щось ремонтувати (слава Ісу, хоч не шию тепер, а тільки ремонтую вже пошите) - і то 3 години минає як не бувало (півдня, вечір..)
Ні, для мене це як медитація. Бісіть коли хтось відволікає :диявол: :D

Я від ФБ не залежна, :-)
Я теж зараз не дуже багато там читаю, але часто заходжу в групи. Ну і сьогодні ж мій вірш має популярність, тому ходжу подивитися :-) Тут не сам факт, що мені щось треба в ФБ, а просто звичка зазирати.
Хотілося б подивитися на оригинал допису.. Чого він має такий дивний вигляд :незрозумію: Але ж та група закрита, як я розумію.
Відкрита. То хештег #захисників України. Людина вказала станцію метро, для зручності.

якому подобається лише один з 20 віршів
Побачила у колюха в коментах віршик, згадала його серіал про петровича з кузьмичем :-) (дуже мене смішить)

іде петрович загадковий
із таємничим кузьмичем
а навкруги така інтрига
і всі питають шо таке
© колюх

Як уявлю собі цю парочку, які кудись чимчикують з загадковими пиками! :-) Прям два Буданови! :-)

Оце не працював ФБ, і пальці самі тицяють на його іконку
А ось і рішення :-) До речі, з ФБ :-)

1709665264359.webp

А ось і рішення :-) До речі, з ФБ :-)

1709665264359.jpg
:-)

Ніколи не розуміла, як там можна писати, та ще й якусь фігню :) Ну, тобто я бачу, що інші так роблять, але це дивує. Тобто, якщо не формат форума, то писати взагалі не хочеться :)

Кажу ж - цей крокодил видресуваний на каву! :) Як зворушливо дивиться! "Ну дайте ковточок.."

OIG3.webp

• Лав
Реакції: E.N
Лено, ти штанці дошила? :ги:

Так і запишемо - творчість Грабовського пам'ятає :D
Так це була цитата.. А ось я такого не читала :незрозумію: Мені здалося таким дивним оце про "довго тягти", при чому тут тягти, думаю :-)

Ну ось, нагадав козі смерть :-) Після цього відео Ютуб підсунув "Як жили люди на середньовічних кораблях" і я ж, звісно, стала його дивитися, бо ми з Леною вже який місяць поспіль дивимося серіали на цю тему :) Я, безумовно, і так нічого хорошого не думала про такі подорожі..
Як можна було це робити, як можна було себе приректи на многомісячне плавання в таких жахливих умовах - і головне, добровільно?? :незрозумію:

Назад
Зверху Знизу