Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра без зайвих слів:кава:

OIG98675.jpg
Крокодили скінчилися? :) Вріжемо по суккулентах! :)

🌵 🌵 🌵 🌵 🌵
🌵 🌵 🌵 🌵
🌵 🌵 🌵
🌵 🌵
🌵

Це у тебе зараз може бути тільки в якійсь паралельній реальності, наскільки я розумію :) Це якщо слідувати теорії, що одна й та ж сама душа (Суть) має безліч одномоментних прояв. До речі, ця теорія викликає у мене питання. Якщо вважати, що кожна Суть - частинка Бога, то не логічніше було б вважати, що кожний окремий прояв - це окрема Суть, а не якась одна, роздроблена на багато частин. Втім, будь-яка теорія не має доказів :-)
Я шось не допер.:ніні:

Не можу вирішити з першим рядком.

із чогось треба починати
беру на хату документ
дарую милій пів ділянки
й цемент
© Іронія

Чи:
в стосунках зовсім я не скнара
беру на хату документ
дарую милій пів ділянки
й цемент

Не можу вирішити з першим рядком.

із чогось треба починати
беру на хату документ
дарую милій пів ділянки
й цемент
© Іронія

Чи:
в стосунках зовсім я не скнара
беру на хату документ
дарую милій пів ділянки
й цемент
Другий варіант :-) Смішно.

День промайнув сьогодні, наче кілька годин. Коли багато різних справ, то швидко йде час.

День промайнув сьогодні, наче кілька годин. Коли багато різних справ, то швидко йде час.
Я майже пошила штанці і дня як и не було. Але у мене є відчуття, що час зараз дуже швидко минає. Но то питання до фізиків та їх котів Шредінгера :D

До мене вчора вночі завітала муза. Як ви вже могли зрозуміти з публікацій в групах. Вчора 4 вірша написалося , і сьогодні зранку два.
А взагалі мені здається, що це мені дають поштовх суттєві зміни. В зв'язку з втратою Римми і наявністю нового модера, якому подобається лише один з 20 віршів, я знову заклопотана ідеєю просування групи. Тим більше, що Римма вчора сказала, що візьме паузу, і поки що мабуть не писатиме. Тож я подумала, що тепер треба активніше мені. І от воно і почало писатися :-)

Я сьогодні купила висохлий зефір. Він так рідко трапляється... А тут така краса ще й по акції :-) То я з радощів аж три паковання купила :ги:

Яка ж залежність від соцмереж!
Оце не працював ФБ, і пальці самі тицяють на його іконку :eyecrazy: Подумала чим би тоді зайнятися: чи почитати, чи оповідання треба дописувати. Але ж ні! Є відчуття втрати :-) А ось тепер, коли ФБ працює, я спокійна і можу зайнятися творчістю. Це страшне :(

Прочитала: Віддам захисникам України. Здивувалася.

Screenshot_20240305-190100.webp

Яка ж залежність від соцмереж!
Оце не працював ФБ
Я від ФБ не залежна, тільки від ХФ :) На ФБ навіть можу забути зайти десь 3-4 доби, а то й більше. Але ж я сиджу на спортивних сайтах - стежу за матчами по футболу і баскету, так що не дивуйтеся.
Простіше сказати, що у нас всіх залежніть від Інтернета! :-)

Назад
Зверху Знизу