Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
З варенням в мене тут нема проблем :-) Печива теж не хочеться - мама пиріжки смажить, а зараз їм олів'є. Навіть і не знаю чого б я зараз бажала (якщо не в глобальному сенсі) :)
:кручусь: звучить - смачно..

:неа: мені неможна ні солодкого ні холодного..
зазвичай, мені завжді важко определитися чого я би хотіла з"їсти...тільки не сейчас.. :ги: коли неможна -тоді міркую про зефір в шоколаді та морозиво..:D

Останнє редагування:
З варенням в мене тут нема проблем :-) Печива теж не хочеться - мама пиріжки смажить, а зараз їм олів'є. Навіть і не знаю чого б я зараз бажала (якщо не в глобальному сенсі) :)
(сама собі) Лено, ти не хочеш їсти, не хочешь, ти вже поїла! :D

2643b6f28e8e44de651cc0c796656495.webp

Це дивовижне фото. На чому сидить котик, думаю.. На величезній рибині начебто. А чому тоді внизу відображається білий котик, як в дзеркалі? Хоча котик зверху не білий. Тоді хто ж відображається? :незрозумію:
Фьям, він сидить на полиці, у шафі, а перед ним пакетик з кормом, на якому надрукован білий кіт!

Фьям, він сидить на полиці, у шафі, а перед ним пакетик з кормом, на якому надрукован білий кіт!
Мати Василева! :рл: :іржач: Це ж треба.. такі зорові обмани.. Я змогла побачити ту картину буття, яку ти описала, тільки з другої спроби.

Мати Василева! :рл: :іржач: Це ж треба.. такі зорові обмани.. Я змогла побачити ту картину буття, яку ти описала, тільки з другої спроби.
Це якись завихрення впливають. Перевір, до тебе Меркурій у хату не проник? :D

мама пиріжки смажить
:любов: :їжа: Як це чудово, коли тобі хтось смажить пиріжки :rolleyes:
ШІ не знає, що таке салат олів'є, як не дивно :) А ось салат "Цезар" зобразив схоже.. Щодо олив'є - якщо по інгредієнтам описувати, то щось таке може :-) Однак переконати ******** яйця кубиками не вдалося :-)

OIG3.webp

Лена, ти ще в "Справжньому детективі"?
Дивлюся Версаль. Раджу :угу: Дивибельно, сюжет цікавий. А що стосується епохи - так ми усі з дитинства знавці Франції 17 сторіччя! :-) Все, як належить: мережива, локони у чоловіків, капелюхи з пір'ям, ботфорти, шпаги; мушкетери в блакитних плащах теж в наявності :-) І навіть досі жива мати короля, Анна Австрійська. (сподіваюся, ніхто не хоче виправити на Ганна).

Лена, ти ще в "Справжньому детективі"?
Дивлюся Версаль. Раджу :угу: Дивибельно, сюжет цікавий. А що стосується епохи - так ми усі з дитинства знавці Франції 17 сторіччя! :-) Все, як належить: мережива, локони у чоловіків, капелюхи з пір'ям, ботфорти, шпаги; мушкетери в блакитних плащах теж в наявності :-) І навіть досі жива мати короля, Анна Австрійська. (сподіваюся, ніхто не хоче виправити на Ганна).
Так, ще у детективі:) Залишилося 8 серій, але це швідко та піду у Версаль:D ( опис дуже смачний:))

Назад
Зверху Знизу