Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У нас не той ворог шоб ще 30 років розкачуватись і робити вигляд шо іде якась трансформація.
Все одно вона скоріше не станеться, хоч як обурюйся. Можна навіть з мегафоном на Майдані в Києві цілий день кричати: "Ми не можемо розкачуватися 30 років! Скоріше трансформуйтеся!" - а все одно ж скоріше не вийде. Вийде тільки так, як воно повинно вийти, згідно показникам. Ну нема показників на швидку трансформацію! Хоч підганяй, хоч ні.

Де ж ти його збираєшся взяти того чоловіка?
Чоловіки на дорозі не валяються.
Та не збираюся. Просто розмірковую. Я ж у селі жити поки що не збираюся :-)
Спробувала вчергове прикупити футболку. (в сенсі, вже намагалася, і марно). Здавалося б, що тут складного. Угу, зараз. Колір не той. Виріз не той. Довжина не та.
В мене з усіма речами таке. І з чоловіками теж :-)

В інтернеті тико браковані,
Це ті ж самі люди, що ходять по вулицях :)
Не більше ніж у реалі
:угу: Саме так. Бо нема якихось окремих людей: ці з Сатурна завезені, а ці з Юпітера, наприклад. Одні й ті ж самі, з Землі :-)

В черговий раз подумала, що непогано б жити у селі, принаймні набагато корисніше для здоров'я, зокрема для нервів. Не з мамою, звісно, а з чоловіком. Я вже на 50% на це згодна ))
корисна на мій погляд тема..:кава:
ну добре, 50% згоди -є, а що туди входить в ці 50%, ну тобто для чого тобі чоловік?

Доброго ранку шановні :квіточка:
ab114e48668f722ff27b4f51c462d506.jpg

Останнє редагування:
для чого тобі чоловік?
Щоб самій жити не нудно було :-)
Я про 50% писала не про згоду жити з чоловіком, а про згоду жити в селі. Чоловік - це один із факторів, необхідних для цього. Тут же ще є фактори - робота, наприклад. Будинок, який хочеш, та ін.

Щоб самій жити не нудно було :-)
Я про 50% писала не про згоду жити з чоловіком, а про згоду жити в селі. Чоловік - це один із факторів, необхідних для цього. Тут же ще є фактори - робота, наприклад. Будинок, який хочеш, та ін.
тобто ти хочеш знайти чоловіка, місцевого, ну щоб одразу з будинком? :кава: ну і щоб орієнтувався на місцевості?

тобто ти хочеш знайти чоловіка, місцевого, ну щоб одразу з будинком? :кава: ну і щоб орієнтувався на місцевості?
Ні, я взагалі нічого не хочу. Я кажу, що раніше категорично не хотіла жити в селі, а зараз вже на 50 % згодна за певних умов :)
З переліку у твоєму питанні: в мене і так є і село, в якому я орієнтуюся, і можливість мати власний будинок. А потрібного чоловіка знайти - це питання складне для більшості жінок.

Я кажу, що раніше категорично не хотіла жити в селі, а зараз вже на 50 % згодна за певних умов :)
З переліку у твоєму питанні: в мене і так є і село, в якому я орієнтуюся, і можливість мати власний будинок. А потрібного чоловіка знайти - це питання складне для більшості жінок.
зрозуміла.. :угу:

а я хочу - морозива..

Назад
Зверху Знизу