Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То важливіше хто як закінчив, а не хто наштовхнув на написання продовження.
ідеш по вулиці аж раптом
фіксуєш оком безліч ям
з якоїсь плавно ллється лайка
бо хтось ішов й не фіксував
© Іронія
& Ф'ям & Максим Чиж & jules
Ось такий вариант запощення чудовий! :-) А то аж голова крутиться від цього переліку :-)

зи. До речі, я й не пам'ятала, що ти не усі 3/4 написала. А пиріжок пам'ятала, він мене дуже смішить :ги:

ідеш по вулиці аж раптом
фіксуєш оком безліч ям
з якоїсь плавно ллється лайка
бо хтось ішов й не фіксував
© Іронія
& Ф'ям & Максим Чиж & jules
Ось такий вариант запощення чудовий! :-) А то аж голова крутиться від цього переліку :-)

зи. До речі, я й не пам'ятала, що ти не усі 3/4 написала. А пиріжок пам'ятала, він мене дуже смішить :ги:
Так, мій тут останній рядок. От і виходить, що якщо писати по порядку, то людина, яка придумала смішне закінчення, опиняється у самому кінці, і чи взагалі її там хтось побачить. Але такі квартети дуже рідко бувають.
А взагалі не писати не можна. Я ж пропонувала принаймні муз не ставити, що з того одного рядка? Тим більше, що всі побували у ролі автора першого рядка. Але ж у Скоріної аж пара з вух йшла, бо це її авторське право. Тому й залишили.
Мені теж подобається цей пиріжок, але, як я пам'ятаю, він не дуже добре зайшов.

Мені теж подобається цей пиріжок, але, як я пам'ятаю, він не дуже добре зайшов.
Ніколи не розуміла, яке має значення, чи добре щось зайшло якій кількості людей :) Мені взагалі на це начхати. Мені головне самій реготати і щоб мені подобалося :-) Теж саме ж рейтингами фільмів, думок, образів життя :)

Так, мій тут останній рядок. От і виходить, що якщо писати по порядку, то людина, яка придумала смішне закінчення, опиняється у самому кінці, і чи взагалі її там хтось побачить. Але такі квартети дуже рідко бувають.
А взагалі не писати не можна. Я ж пропонувала принаймні муз не ставити, що з того одного рядка? Тим більше, що всі побували у ролі автора першого рядка. Але ж у Скоріної аж пара з вух йшла, бо це її авторське право. Тому й залишили.
Мати Василева! Ставте за абеткою :D

Ніколи не розуміла, яке має значення, чи добре щось зайшло якій кількості людей :) Мені взагалі на це начхати. Мені головне самій реготати і щоб мені подобалося :-) Теж саме ж рейтингами фільмів, думок, образів життя :)
Для мене, як для автора, значення має, бо очікувала, що сподобається більшій кількості, бо вважаю його вдалим.
Якщо це не має значення, то для чого його показувати іншим людям? Склади, сам собі посмійся та й усе :-)

Останнє редагування:
  • Це смішно!
Реакції: E.N
Доброго ранку! Добра щогодини:кава:

OIG2678.webp

:клас: Красивий пиріг.
Нагадало:
Вчора бачила "лінивий наполеон". А в рецепті чомусь апельсини :іржач: Де вони бачили мандарини в нормальному рецепті наполеона? :незрозумію:
:ги: напевно то цітруси -ознака ліні..

Доброго ранку усім..:кава:
8e57d612d2aa44c02c5fc5b2df6fd9a1.webp

Назад
Зверху Знизу