Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
OIG999.jpg
О, оце тепліше набагато. Як би обєднати отой шалаш з мамонтом, то не на палицях має бути, а на ребрах. І реалізму побільше би, всяких дрібних камінців, чагарників.

тут трохи перестарався :D
Я оце думаю: може він ще враховує скільки було в людини заблокованих запитів? І тоді більш ретельно перевіряє. Мені теж цікаво спробувати, але в мене вже стільки попереджень :-)

О, оце тепліше набагато. Як би обєднати отой шалаш з мамонтом, то не на палицях має бути, а на ребрах. І реалізму побільше би, всяких дрібних камінців, чагарників.
Може, прийшов час фотошопу? :) На першому малюнку краще шалаш, на другому - неандертальці. Камінці, чагарник прифотошопити.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Не хоче юна боці скелет малювати. Всі картинки, на які він орієнтується, стоять прямо, тому і не може. Отаке тільки.

OIG.q23HBJ_ygWB8NOtHfUJL.webp

До речі, чат бот написав, що на жаль не може створити і дав посилання на фото. А створила вже у самому Творці

Якби цю конструкцію покласти, то напевно було б воно.
Всиновлення мавпи у плани не входило.:D
Якщо що, запит був такий - фото на землі лежить скелет мамонта, на нього накинуто кілька шкур - це примітивна оселя, горить багаття, поруч стоять задоволені неандертальці і бігають їхні діти

Мавпи не було :D

Ну дехто добре готує.
Добре готує, мабуть=любить готувати, так? Але є ще категорія "вміє готувати, але не любить". Ну ось ти чи я. Хіба ти щось не вмієш готувати? Звісно ж, приготуєш що завгодно, якщо буде потрібно. Голубці якийцсь чи перець фарширований, чи ще щось.

Не хоче юна боці скелет малювати. Всі картинки, на які він орієнтується, стоять прямо, тому і не може. Отаке тільки.

OIG.q23HBJ_ygWB8NOtHfUJL.jpg
Оце в такому вигляді вони його знайшли.
І він типу великий. Людина поміщається у весь зріст під передню ногу.

Добре готує, мабуть=любить готувати, так? Але є ще категорія "вміє готувати, але не любить". Ну ось ти чи я. Хіба ти щось не вмієш готувати? Звісно ж, приготуєш що завгодно, якщо буде потрібно. Голубці якийцсь чи перець фарширований, чи ще щось.
Звісно, що купу всього, чого не вмію. Але справа навіть не у тому, приготуєш чи ні, а наскільки воно буде смачним.

А ось таке заблокував: скелет мамонта лежить боком на землі. зверху на нього накинуті шкури. вийшов ніби вхід в стародавню домівку.

Ну його к грецям!

Назад
Зверху Знизу