Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Приятель підкотив шараду:

- Як ви думаєте, хто таке сказав? Це переклад з англ., так шо це не Кличко :-)
"Я не чув, щоб він казав речі, які змусили б мене відчути, що мені треба відповісти на гіпотетичне питання..."

-------
Я спочатку витріщалася.. А потім.. А би ви знайшли відповідь? :)
Я засинаю, я не можу про таке думати.
Ти таке казала багато разів. Але ж це неправда! :увага: :) Ти можеш оселедець під шубою, піццу, взагалі багато чого напікти-насмажити вмієш :)
Правда. Це не спец. Ну, таке - може середній рівень.

Я засинаю, я не можу про таке думати.
"Я подумаю про це завтра" (с) :-)
Це не спец. Ну, таке - може середній рівень.
Ну тоді ми усі не специ.. Так, щось готуємо, аби не голодними сидіти :) Але ж ніхто і магазинними пельменями не харчується. Тож, "звичайний рівень" кухарської майстерності :-)

"Я подумаю про це завтра" (с) :-)

Ну тоді ми усі не специ.. Так, щось готуємо, аби не голодними сидіти :) Але ж ніхто і магазинними пельменями не харчується. Тож, "звичайний рівень" кухарської майстерності :-)
Ну дехто добре готує. Он Таня. Лена теж, мені так здається.

Доброго ранку! Добра в оселі :кава:

OIG88.webp

Сантехніка закінчилася, тепер не знаю чим і зайнятися :rolleyes:

Згадав яка ідея в мене була записана в списку - корабель-дерево.
Збирався сім років намалювати, і ось з допомогою ШІ намалював.

IMG_2682.webp

IMG_2684.webp

А мені нагадало питання, яке давно цікавило: Кузьма Скрябін просто ні з чого вигадав пісню про живі кораблі чи почитав Робін Хобб?

Була ззовні. Свіже повітря, легкий вітерець, невеликий мороз, місцями суттєвий сракопад :D

Там багацько шедеврів, але грошей тре ще більше

А мені нагадало питання, яке давно цікавило: Кузьма Скрябін просто ні з чого вигадав пісню про живі кораблі чи почитав Робін Хобб?
Люди як кораблі?

Думаю, ця асоціація прийшла в голову багатьом людям давним-давно. Наприклад, "розійтися, як в морі кораблі" - коли було вигадано? Думаю, сотні років тому, а може й тисячі, як людство вигадало мореплавство :)
:титанік:

Люди як кораблі?

Думаю, ця асоціація прийшла в голову багатьом людям давним-давно. Наприклад, "розійтися, як в морі кораблі" - коли було вигадано? Думаю, сотні років тому, а може й тисячі, як людство вигадало мореплавство :)
:титанік:
Та я не про порівняння з кораблями, а саме словосполучення "живі кораблі". Хоча однакові ідеї приходять багатьом людям :угу:

Назад
Зверху Знизу