Ах ось ти де!

А я пішла тебе шукати по форуму, думаю, де ж ти поділася.. Ну тепер ясно, залипла на малюванні
Що там з сантехніком?
Так я ж могла подітися і не на форумі

Взагалі-то планувала сьогодні вивчати як створювати ролики в канві, більш складні, ніж я робила раніше. Але... залипла на малюванні

З сантехніком перерва, завтра прийдуть. Хоча сьогодні сходили з ним на ринок, бо сказав без мене не купуй

Але бачу він такий, що ладен брати абищо, та на "глазок". Мийку доведеться вішати на кронштейни, бо інакше не відкриватиметься пралка. Вони не продаються для мийки, бо так вже ніхто не робить. А ті, хто торгує старими залізяками, не вийшли через сніг. Каже: візьмемо кронштейни для меблів. Я кажу, що ще подивлюся завтра в себе на районі - вживані, для раковин, а ще я в інеті бачила такі самі для меблів вживані, не за 100, а за 40, і на вигляд нормальні. Він: коли це, як це, то тобі їхати... хз що почав казати, наче це якась проблема. Я сказала, що якщо що, то куплю в себе на ринку нові.
Ну, в результаті хлопець, що продавав мебельні на олх, привіз їх мені на роботу машиною

В нього їх там ще штук сто. Не дивно, що йому дуже хотілося продати, що аж сам поїхав.
Ото б якби послухала, то не за 80 купила б, а за 200. А вони на вигляд як нові.