Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як там взагалі – видно світло в кінці тунелю труби?
Я вже у цьому сумніваюся. Я тепер навіть сумніваюся, що і завтра все зробиться.
Треба підкріпитись кексами.
Треба, але в мене вже сил нема навіть іти за ними. Ну може відпочинку, тоді з'являться.
Взагалі я найдужче втомилася від спілкування. Бо він годину ще потім розмовляв.

Останнє редагування:
Я вже у цьому сумніваюся. Я тепер навіть сумніваюся, що і завтра все зробиться.

Треба, але в мене вже сил нема навіть іти за ними. Ну може відпочинку, тоді з'являться.
Взагалі я найдужче втомилася від спілкування. Бо він годину ще потім розмовляв.
Та шож таке! Ще й балакучий попався.

Шарлотка нашвидкуруч, якщо є яблука. Або попросту млинці. З варенням. (варення у тебе напевно є).
Думаєш, що це простіше, ніж сходити до магазину? :-)
Шарлотку вчора доїла.
Та шож таке! Ще й балакучий попався.
То ж знайомий. Поїв борщу, випив і треба ж спілкуватися :)
Я навіть почула "я тебе люблю" :-) Звісно, виключно як вираження симпатії, а не ще щось, бо людині 70 років (десь так). Але мене вже беруть сумніви щодо подальшої роботи усієї системи.

Шарлотку вчора доїла.

Я навіть почула "я тебе люблю" :-) Звісно, виключно як вираження симпатії, а не ще щось, бо людині 70 років (десь так). Але мене вже беруть сумніви щодо подальшої роботи усієї системи.
Зрозуміло. Теплий ламповий олд скул сантехнік :D

Головне щоб розуміл що робить

:угу: Одягатися, йти..
:рл:
Але мене вже беруть сумніви щодо подальшої роботи усієї системи.
Отут не зрозуміла. Якої системи - сантехнічної в будинку? Чи системи: "доцільність залучення знайомих до ремонту"? :-)

Щодо залучення знайомих до ремонту. Якось жили у одного типа, він вирішив нарешті запустити газову колонку (колонка давно була, не підключена :рл:, його мати усе життя гріла воду на вогні, це при тому, що газ в будинку був і колонка висіла на стіні кількадесят років :іржач: ). Ну так от, запросив знайомого вести труби на кухню і ванну. Справ на 1 день роботи. Цей знайомий проваландався тиждень - з балачками, обідами, розпатякуваннями. Господар квартири кожен божий день приходив з продуктами і влаштовував знайомому обіди. По закінченню труби виглядали жахливо. Там, де можна було провести пряму трубу, цей альтернативно обдарований сантехнік провів цілу систему загогулин.

А давайте чи тортик, чи щось таке
Мені несподівано перепав "тортик у стаканчику" :незрозумію: :-) Раніше і не бачила такі. Виявляється, буває. На смак - дійсно, усе як в нормальному торті: сухий корж з горіхами, крем.

тортик.jpg

Останнє редагування:
Отут не зрозуміла. Якої системи - сантехнічної в будинку?
Тієї, що він робить. Побоююся, що аби як ліпить, то й...
Щодо залучення знайомих до ремонту. Якось жили у одного типа, він вирішив нарешті запустити газову колонку (колонка давно була, не підключена :рл:, його мати усе життя гріла воду на вогні, це при тому, що газ в будинку був і колонка висіла на стіні кількадесят років :іржач: ). Ну так от, запросив знайомого вести труби на кухню і ванну. Справ на 1 день роботи. Цей знайомий проваландався тиждень - з балачками, обідами, розпатякуваннями. Господар квартири кожен божий день приходив з продуктами і влаштовував знайомому обіди. По закінченню труби виглядали жахливо. Там, де можна було провести пряму трубу, цей альтернативно обдарований сантехнік провів цілу систему загогулин.
В мене професійний сантехнік :-) В тому смислі, що працював сантехніком.

Але за цими справами нема коли зарядку робити.

Останнє редагування:
Купила Ромашку Конті, і тепер згадала чому вона мені подобається менше рошенівської. Бо в ній цукор на зубах хрумчить.

Я вдома як розібрав усю ванну кімнату, так і лишив і поїхав, так і стоїть.
А не так і багато лишилось, плитку вкласти і встановити сантехніку.

Перебувай у спокої!
Не втручайся в дії всіх цих хвиль.
Страждай, коли виникає страждання,
і будь щасливим, коли приходить щастя.
Але всередині будь завжди порожній.
Будь подібний до вітру,
що не прив'язаний ні до сміття,
ні до квіткового саду,
які він обдуває.
Звільнення - це природний вихід,
який настає, коли ти розумієш,
що, чіпляючись за щось, ти завдаєш собі болю.
(с) Харилал Пунджа (Пападжи)

Перебувай у спокої!
Не втручайся в дії всіх цих хвиль.
Страждай, коли виникає страждання,
і будь щасливим, коли приходить щастя.
Але всередині будь завжди порожній.
Будь подібний до вітру,
що не прив'язаний ні до сміття,
ні до квіткового саду,
які він обдуває.
Звільнення - це природний вихід,
який настає, коли ти розумієш,
що, чіпляючись за щось, ти завдаєш собі болю.
(с) Харилал Пунджа (Пападжи)
Якби ж то так легко було на практиці, як на словах. Хоча я дещо змінилася. За звичкою починаю перейматися за усілякі дрібниці, а потім нагадую собі, що воно того не варте, і всеодно ми всі помремо :-)

Назад
Зверху Знизу