Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Спробуй до Гранд-Текстиль підійти (вони працюють), вони мають всяке для рукоділля. Відразу говорю - каучуковими шнурами я в них не цікавилася, але раптом і вони є
Я там вже дописала, що знайшла фірму в Харкові. Якщо працюють...
Дякую!

Ні, нема потрібного розміру. І в Запоріжжі теж.

О, покажи, може мені там теж щось треба:)
Там лише шнури. Ще дочиталася, що опт від 100 грн. Це ж скільки шнурів можна наробити! :-)
Я купила смужки шкіри і сплела вчора, але воно дряпається. Та й каучук красивіший.

В мене от стоїть питання придбати пралку. Та вживану вже стрьомно. А дешеву теж стрьомно, а дорогу - зараз не підходящий момент. А не купувати - так мені ось будуть раковину ставити, тому треба одразу машинку.
:(

В мене от стоїть питання придбати пралку. Та вживану вже стрьомно. А дешеву теж стрьомно, а дорогу - зараз не підходящий момент. А не купувати - так мені ось будуть раковину ставити, тому треба одразу машинку.
можна спокійно купувати пральну машину, якщо її продає той, хто її ремонтує "за викликом".
Ми так собі купили барабан замість того, що лопнув, тьху х3, всі норм, навіть гарантію на нього дали

Скоро чорна п'ятниця, можуть бути варіанти. Індезит не бери

В Запоріжжі теж від 100 грн, якщо пересилання. Що не дивно. Хто ж морочитиме голову за 10 грн :-)

можна спокійно купувати пральну машину, якщо її продає той, хто її ремонтує "за викликом".
Ми так собі купили барабан замість того, що лопнув, тьху х3, всі норм, навіть гарантію на нього дали
Та ось сьогодні дивилася таку на олх. Написано, що поміняні і підшипники, і сальник і ще там щось. З одного боку - гарно, а з іншого - якщо там все було зношене, то їй дуже багато років і може ще щось почати барахлити. Та ж електроніка. Хоча старі вони надійніші, ніж нові.

Скоро чорна п'ятниця, можуть бути варіанти. Індезит не бери
Так, теж думала. Індезіт - ні в якому разі, їх найбільше поламаних продається на олх.
Хочу самсунг або елджи :)
Але придивилася електролюкс, вона і по ціні, за габаритами мене влаштовує. Не те щоб дуже влаштовує по ціні, але не 15 тис., це вже хоч якось.

Останнє редагування:
Так, теж думала. Індезіт - ні в якому разі, їх найбільше поламаних продається на олх.
Хочу самсунг або елджи :)
Але придивилася електролюкс, вона і по ціні, за габаритами мене влаштовує. Не те щоб дуже влаштовує по ціні, але не 15 тис., це вже хоч якось.
А холодильник то купила?

А холодильник то купила?
Я ж його купила у фірмі, яка привозить вживані з-за кордону і дає рік гарантії. Я б і пралку там взяла, але не знаю як зараз, а тоді там були всі дуже великі, а мені треба вузьку. Та і везти її через усе місто.

Я ж його купила у фірмі, яка привозить вживані з-за кордону і дає рік гарантії. Я б і пралку там взяла, але не знаю як зараз, а тоді там були всі дуже великі, а мені треба вузьку. Та і везти її через усе місто.
А телевізор не будеш купувати?

😄 Можу свій подарувати :)
Такий?

IMG_2463.webp

ВООЗ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
самотність глобальною загрозою для здоров'я та порівняла її вплив з 15 викуреними цигарками за день — Guardian.

Організація створила міжнародну комісію з проблеми самотності
То може за це даватимуть лікарняний? :)

Виявляється проблематично знайти бюджетну пралку на 5 кг. Тільки якісь стрьомні фірми, або висока ціна.

Назад
Зверху Знизу