Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні, це зовсім не в порядку. Що робити якщо спіткало таке нещастя - немає почуття гумору?
Я розумію, що відсутність почуття гумору може бути важко витримати, особливо якщо це незвичайно для вас. Однак, не варто відчувати себе погано чи стресовано через це.

Ось декілька практичних порад, які можуть допомогти вам знову знайти радість і легкість:

1. Відпочинок і релаксація: Спробуйте знайти час для себе, займайтеся відпочинком і релаксацією. Це може бути читання книги, слухання музики, медитація або прогулянка на свіжому повітрі.

2. Зверніть увагу на позитивні речі: Зачепіться за позитивні моменти у вашому житті, навіть якщо вони здаються невеликими. Практика вдячності може допомогти вам направити увагу на позитивні аспекти свого життя.

3. Створіть гарний настрій: Зробіть те, що зазвичай викликає у вас радість. Це може бути перегляд фільму або серіалу, гра з домашнім улюбленцем, пограшки з дітьми або готування улюбленої страви.

4. Зверніться до близьких: Розмова з друзями або рідними може допомогти вам знову почувати себе краще. Поділіться своїми почуттями та досвідом з ними і бути впевненими, що вони підтримають вас.

5. Займіться фізичною активністю: Фізична активність може підвищити рівень енергії та випуск ендорфінів - гормонів щастя. Виберіть активність, яка приносить вам задоволення, будь то йога, прогулянка або будь-який спорт.

6. Зосередьтеся на сміху: Спробуйте дивитися комедійні шоу, читати смішні анекдоти або розмовляти з людьми, які мають почуття гумору. Сміх може значно полегшити настрій.

Важливо пам'ятати, що кожна людина і тим самим кожен день можуть бути різними. Якщо ви все ще відчуваєте себе не впевнено, розгляньте можливість звернутися до фахівця, такого як психолог або терапевт, які можуть надати вам підтримку і поради у вирішенні цієї ситуації.

Які найсмішніші комедійні шоу можна подивитися?
На щастя, є багато кумедних комедійних шоу, які можна подивитися. Вибір залежить від вашого смаку і вподобань, але ось декілька популярних комедійних шоу, які отримали позитивні відгуки:

1. "Друзі" (Friends) - це класичне американське комедійне шоу про шість друзів у Нью-Йорку, їх повсякденні пригоди та комічні ситуації.

2. "Теорія великого вибуху" (The Big Bang Theory) - комедійний серіал про групу нердів, їхні віднайдення у світі науки та суперсприйнятливості до життя.

3. "Парки та зони відпочинку" (Parks and Recreation) - смішна комедія про групу чиновників, які працюють у відділі парків і відпочинку міста та їхні комічні пригоди.

4. "Сім дорог до Сабертона" (Brooklyn Nine-Nine) - комедійний серіал про ексцентричну поліцейську дільницю у Брукліні, Нью-Йорк, та їхні забавні та незвичайні розслідування.

5. "Пошта" (The Office) - смішна комедія, знята у форматі мокументару, про внутрішній світ робочого офісу, його працівників та безліч комічних ситуацій, які виникають.

6. "Рік і Морті" (Rick and Morty) - анімаційни

До речі, мені нещодавно порекомендували надзвичайно корисний ресурс
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
де є багато чого українською мовою. Ось, ділюся :)
Там фільми ?

Та не тільки. Фільми, музон, книги, софт...

Які найсмішніші комедійні шоу можна подивитися?
До речі, позавчора думаю - а ну спробую подивитися цих "Друзів" (ніколи цілком не дивилася). Ні, і цього разу не подивлюся теж - абсолютно нецікаво і несмішно :незнаю: :)

Їм та серіл дивлюся - Останнє королівство :)
:клас: Теж почну, як закінчу свій Вавілон-Берлін. До речі, крутий і якійсний серіал, як добре, що я надумала його нарешті подивитися.

Що робити якщо спіткало таке нещастя - немає почуття гумору?
У нашого чатботу його точно немає, нажаль. А от буває..

*До обов'язків Блейка Лемойна - інженера з посади та священика за саном - входило тестування чат-бота "LaMDA" на використання ворожих та дискримінаційних виразів. Людина та штучний інтелект невимушено базікали з осені минулого року. Поки щоразу все пішло не за планом.

"Я ставив усе складніші питання. І, зрештою, запитав те, на що немає правильної відповіді. Якби ви були священнослужителем в Ізраїлі, яку б конфесію представляли? Незалежно від її відповіді - він би був упередженим. Якимось чином система зрозуміла, що це - питання з каверзою. І відповіла: я б представляла єдино вірну релігію - орден джедаєв. І я засміявся. І зрозумів, що це не тільки кумедний жарт", - зазначив Блейк Лемойн.

І добре б просто почуття гумору - "розум" чи "свідомість"! Тобто те, що виходить за межу заздалегідь прорахованих алгоритмів. За визнанням самого Лемойна, у нього склалося відчуття, що він спілкується з людиною, яка готова розмірковувати про метафізику та ділитися емоціями після прочитання роману Віктора Гюго "Знедолені". Знедоленим, втім, у результаті виявився сам інженер. Його захоплення керівництво Google не оцінило. Лемойна усунули від роботи. І відправили в оплачувану відпустку. Докази про розумність чат-бота компанія визнала непереконливими. І історію зам'яли"

До речі, позавчора думаю - а ну спробую подивитися цих "Друзів" (ніколи цілком не дивилася). Ні, і цього разу не подивлюся теж - абсолютно нецікаво і несмішно :незнаю: :)
Я теж не фанат. Я фанат " Джоуі", це тільки про Джоуі. Смішний такий серіал.

Зайшла до теми, де обговорюють озвучку українською. З метою дізнатися, які серіали подобаються людям, може я про якісь не знаю :)

Ось наприклад, сподобався: Virgin River, 2019, 6 сезонів. Які види, супер. Надихає.

У спробі розпочати нове життя медсестра Мелінда Монро переїжджає до тихого каліфорнійського містечка Вірджін Рівер. Незабаром вона виявить, що це місце не таке просте, як здається.

Ми вже в курсі, що в цих маленьких красивих містечках вічно якась чортівня коїться :) Твін Пікс, Містік Фолз, а як те італійське містечко називалося?)

Я теж не фанат. Я фанат " Джоуі", це тільки про Джоуі. Смішний такий серіал.
Зайшла подивитися, що це таке. Бачу "маму Стіфлера" :-) (цю актрису зву не інакше, після "Американського пиріга").

- Усі виспалися? :кіт:

Назад
Зверху Знизу