Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я пам'ятаю і продовження твоєї думки: значить так було записано, що хтось саме в цей час мав так зробити :-)
Згодна. :угу:

Тут аби не потрапити в відому пастку: "після того не означає внаслідок того". :)

:-)
ff990a172258407f8844b671df669e5a.webp

І чого я оце не сплю в таку годину? Влізла в дискусію на фб і взбадьорилася. Назвала фаріон неадекватною, то мені там трохи понаписували. Уявляю, що буде завтра, бо зараз же пізно, всі сплять :-) Виявляється таких неадекватних, як вона, ще ціла купа.

Усім дуже бадьорого ранку! :)

І чого я оце не сплю в таку годину? Влізла в дискусію на фб і взбадьорилася. Назвала фаріон неадекватною, то мені там трохи понаписували. Уявляю, що буде завтра, бо зараз же пізно, всі сплять :-) Виявляється таких неадекватних, як вона, ще ціла купа.
Не можна згадувати к ночі чудовиськ :D

Ну що ж... І я потрапила у цю пастку. Це я про ситуацію з Фаріон. В тій дискусії, що я вела, мені кілька разів пропонували подивитися інтерв'ю з нею. І я подивилася (ну, так - погортала). І справді, те, як це зараз подається, то не зовсім те, що вона казала. Тобто це маячня і просто її бажання за будь-що змусити усіх перейти на українську, але не в таких висловах, як це зараз розганяють, і за що її вимагають притягнути до відповідальності. Нічого такого вона там не казала. Чи може я це прогорнула. Що казала - так це обурювалася, що військові не розмовляють мовою, що хай вчать. Ну і фраза, що для неї ті, хто розмовляє рос, а не укр - не українці. Це теж не кримінал. Просто це надто категоричне просування своїх прагнень. Ще мені підказали, що називала москворотими, ну це образлива назва :угу:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу