Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Screenshot_20231109-224700.webp

Зробили з подругою перестановку. Оце після масажу тягати меблі - саме воно 😠
Але я давно вже про це думала, бо ліжко біля вікон мене напружує. А тепер я сховаюся за шафою :-)

Зробили з подругою перестановку. Оце після масажу тягати меблі - саме воно 😠
Але я давно вже про це думала, бо ліжко біля вікон мене напружує. А тепер я сховаюся за шафою :-)
Перестановка - це добре для психіки. Якщо не психанути у процесі :D

Останнє редагування:
Шукала на Ютубі ролики про масаж при закладеності носа. (Їх там десятки різних засобів). Усі пробувала :рл: :іржач: Ніякий не допоміг :незнаю: Тим не менш, під кожним роликом хвалебні оди. Ну наприклад:

І лавина схвальних відгуків:

Спасибо большое, дорогой наш доктор Вивек, за такой простой и полезный метод восстановления носового дыхания! Действительно, действует сразу и эффективно! Всех благ Вам и крепкого здоровья! Ваша улыбка заряжает нас позитивной энергией!

Очень хорошо и легко проходит воздух через пазухи носа, как будто они расширились ! Метод работает отлично !

Правда сразу чувствуется чистота носовых проходов!!!!!

Да,делаю как вы говорите,действительно нос задышал.Буду делать,а то проблема с носом!Благодарю Вас!!

Большое спасибо! Сразу помогло! Вы чудо

Так просто?! Попробовала….
🤯
😁
ТОчно! Спасибо, доктор! Дышится легкО!

Намасте доктор Вивек! Очень хорошая техника. У меня задышал не только нос, но и все лицо "задышало", ожило!! Даньяват!

Реально нос начал лучше дышать. Вы, супер доктор...

Упражнение чудо, низкий Вам поклон , Доктор , за то, что поделились с нами.
Благодарю!!! Сделала несколько раз и мой нос задышал, пробило сразу!!!

💯
процентов помогает!
👍
Спасибо!

(там їх сотні). Щось мені сильно здається, що усі блогери пишуть самі собі ці схвальні відгуки, може і не особисто самі, - може наймають "розкрутчика каналу" і він їм забезпечує усе це.
Неодноразово бачила рекламу: розкручу тг-канал, сторінку в інсті, Ютубі, ФБ і т.д.
Коротше, вірити не можна нікому :)

Останнє редагування:
Чому? Не хочеш чистити?
Нема настрою на оселедець :) Ну так же воно в организмі. "Хочу оселедця з картоплею!" Чи "Хочу гречаної каши з м'ясом!" чи "хочу олів'є!" :їжа:
Так ось, сьогодні "не хочу оседедця!" :-).
Щодо чистити. Ще чого :-) - хай його чистить той, хто хоче його їсти.

А ви знали, що Воїни світла є українською? Вчора в метро хлопець співав, то я погуглила. Я так радію, бо мені ця пісня дуже подобалася, але рос я її перестала слухати.
Хоча зараз десь ворушиться думка, що мабуть я цю пісню вже зустрічала, просто з пам'яті випало, бо тоді був сильний стрес.

Нема настрою на оселедець :) Ну так же воно в организмі. "Хочу оселедця з картоплею!" Чи "Хочу гречаної каши з м'ясом!" чи "хочу олів'є!" :їжа:
Так ось, сьогодні "не хочу оседедця!" :-).
Щодо чистити. Ще чого :-) - хай його чистить той, хто хоче його їсти.
Так а чого відмовляла? Хто хотів його їсти, то хай би приніс і їв :)

Назад
Зверху Знизу